![]() |
Değerli Ağaçlar.Net üyeleri,
Öncelikle Flower Show'a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Fuar organizatörü olarak dünya genelinde bir çok platformda fuar ile ilgili oluşturulan forumlarda mümkün olduğu kadar ilgilileri yanıtlamaya ve sorularını cevaplamaya çalışıyoruz. Elbette bu zaman alan bir süreç ve elimizden geldiği kadar kısa sürede yanıt vermeye çalışıyoruz. Üyesi olduğunuz forum temsilcilerine sizlere ulaştırılması için dilediğiniz adette davetiye gönderilecektir. Ancak lütfen unutmayın ki; içinizde sektör profesyoneli olan ve kartvizit sunabilen her birey davetiye ihtiyacı duyulmadan fuarımızı ziyaret edebilecektir. Şimdiden iyi fuarlar dileklerimizle. |
ÇİÇEK FUARI İÇİN DAVETİYE İSTEYENLER LİSTESİ
1-) pembefil (4 Adet) 2-) bursaci ( 2 Adet ) 3-) ilksenozturk ( 4 adet) 4-) ismail157 (2 Adet) 5-) nkutsay (6 adet) |
1-) pembefil (4 Adet) 2-) bursaci ( 2 Adet ) 3-) ilksenozturk ( 4 adet) 4-) ismail157 (2 Adet) 5-) nkutsay (6 adet) 6-) Fatihbahce (2 adet) |
Flower_Show_Ist
Mesajınız bizleri mutlu etti, zarif ilginiz için teşekkür ederiz. |
Alıntı:
|
1-) pembefil (4 Adet) 2-) bursacı (2 Adet) 3-) ilksenöztürk (4 Adet) 4-) ismail 157 ( 2 Adet) 5-) nkutsay (6 Adet) 6-) Fatihbahçe (2 Adet) 7-) sındırgılı ( 2 Adet) 8-) TRAKLI ( 6 Adet) |
1-) pembefil (4 Adet) 2-) bursacı (2 Adet) 3-) ilksenöztürk (4 Adet) 4-) ismail 157 ( 2 Adet) 5-) nkutsay (6 Adet) 6-) Fatihbahçe (2 Adet) 7-) sındırgılı ( 2 Adet) 8-) TRAKLI ( 6 Adet) 9-) Uyap (4 Adet) |
1-) pembefil (4 Adet) 2-) bursacı (2 Adet) 3-) ilksenöztürk (4 Adet) 4-) ismail 157 ( 2 Adet) 5-) nkutsay (6 Adet) 6-) Fatihbahçe (2 Adet) 7-) sındırgılı ( 2 Adet) 8-) TRAKLI ( 6 Adet) 9-) Uyap (4 Adet) 10-) mclog (2 Adet) |
1-) pembefil (4 Adet) 2-) bursacı (2 Adet) 3-) ilksenöztürk (4 Adet) 4-) ismail 157 ( 2 Adet) 5-) nkutsay (6 Adet) 6-) Fatihbahçe (2 Adet) 7-) sındırgılı ( 2 Adet) 8-) TRAKLI ( 6 Adet) 9-) Uyap (4 Adet) 10-) mclog (2 Adet) 11-)Vehbi (4 adet) |
tturt'un gönderdiği fuar davetiyeleri elime geçti. 65 adet davetiyemiz var. ;)
|
Alıntı:
Güler hanım, Ben de Fuar Organizatörlüğünden e-mail ile davetiye talep etmiştim. Bana gönderilir ise sizin bildirdiğiniz gün ve saatte gelen arkadaşlarla paylaşacağım. Ancak eğer talebimi yerine getirmezler ise sizin elinizdekilerden 3 adedine talibim. Birinci gün ve cumartesi ziyareti düşünüyorum. Her şey gönlünüzce olsun. |
4 adet ben de rica edebilir miyim?
ÇİÇEK FUARI İÇİN DAVETİYE İSTEYENLER LİSTESİ 1-) pembefil (4 Adet) 2-) bursacı (2 Adet) 3-) ilksenöztürk (4 Adet) 4-) ismail 157 ( 2 Adet) 5-) nkutsay (6 Adet) 6-) Fatihbahçe (2 Adet) 7-) sındırgılı ( 2 Adet) 8-) TRAKLI ( 6 Adet) 9-) Uyap (4 Adet) 10-) mclog (2 Adet) 11-)Vehbi (4 adet) 12-)cidalta (6 Adet) |
ben geçen senede son gün gittim istediğim bitkileri çok uygun buldıum aldım. bu senede pazar günü gideceğim.
|
Selamlar.Aynı davetiye ile tüm fuar günleri boyunca giriş yapılabiliyorsa 4 adet de benim talebim olacaktı.Organizasyonu sağlayana şimdiden teşekkürler.
ÇİÇEK FUARI İÇİN DAVETİYE İSTEYENLER LİSTESİ 1-) pembefil (4 Adet) 2-) bursacı (2 Adet) 3-) ilksenöztürk (4 Adet) 4-) ismail 157 ( 2 Adet) 5-) nkutsay (6 Adet) 6-) Fatihbahçe (2 Adet) 7-) sındırgılı ( 2 Adet) 8-) TRAKLI ( 6 Adet) 9-) Uyap (4 Adet) 10-) mclog (2 Adet) 11-) Vehbi (4 adet) 12-) cidalta (6 Adet) 13-) oceaneagle55 ( 4 Adet ) |
Tabii sevgili OSMAN45, cumartesi gününden daha erken gideceklere davetiyeyi nasıl ulaştırabilirim?
İsterseniz önümüzdeki hafta içinde bir gün Profilo AVM de buluşabiliriz. |
1-) pembefil (4 Adet) 2-) bursacı (2 Adet) 3-) ilksenöztürk (4 Adet) 4-) ismail 157 ( 2 Adet) 5-) nkutsay (6 Adet) 6-) Fatihbahçe (2 Adet) 7-) sındırgılı ( 2 Adet) 8-) TRAKLI ( 6 Adet) 9-) Uyap (4 Adet) 10-) mclog (2 Adet) 11-) Vehbi (4 adet) 12-) cidalta (6 Adet) 13-) oceaneagle55 ( 4 Adet ) 14-)Müjgan Yilmaz (1 adet) |
Alıntı:
Dün toprak almak amacı ile gittiğim Pendik Ağaç Aş. nin yerinde 3 adet davetiyeyi bana verdiler. Kendi adıma davetiyeye ihtiyacım kalmadı. Söylediğim gibi fuar organizasyonundan talep ettiğim davetiyeler gelir ise söylediğiniz gün ve saatte ihtiyacı olan arkadaşlarla paylaşırım. Sağlıkla kalınız. |
Alıntı:
15-hasibe yılmaz(4 adet) |
1-) pembefil (4 Adet) 2-) bursacı (2 Adet) 3-) ilksenöztürk (4 Adet) 4-) ismail 157 ( 2 Adet) 5-) nkutsay (6 Adet) 6-) Fatihbahçe (2 Adet) 7-) sındırgılı ( 2 Adet) 8-) TRAKLI ( 6 Adet) 9-) Uyap (4 Adet) 10-) mclog (2 Adet) 11-) Vehbi (4 adet) 12-) cidalta (4 Adet) 13-) oceaneagle55 (4 Adet) 14-) Müjgan Yılmaz (1 Adet) 15-) Hasibe Yılmaz (4 Adet) |
1-) pembefil (4 Adet) 2-) bursacı (2 Adet) 3-) ilksenöztürk (4 Adet) 4-) ismail 157 ( 2 Adet) 5-) nkutsay (6 Adet) 6-) Fatihbahçe (2 Adet) 7-) sındırgılı ( 2 Adet) 8-) TRAKLI ( 6 Adet) 9-) Uyap (4 Adet) 10-) mclog (2 Adet) 11-) Vehbi (4 adet) 12-) cidalta (4 Adet) 13-) oceaneagle55 (4 Adet) 14-) Müjgan Yılmaz (1 Adet) 15-) Hasibe Yılmaz (4 Adet) 16-) Dutlubahçe (6 adet) |
Sevgili Müjgan Yılmaz, eğer sizce de uygun olursa, cumartesi gelebilirseniz (kızlarla da konşalım) davetiyelerinizi elden verebilirim.
malina gelemiyor, Zafer İnandıklı'ya 4 adet ayırdım, 5 tane Hasibe Yılmaz'a yolladım. Bir tane loveforlife istiyor, diğerleri elimde. Fuara cumartersi gelecekler bildirebilirlerse ayarlamaya gayret ederim. |
Sevgili Güler,
Teşekkürler,29 Kasım Cumartesi günü sence de uygunsa birlikte gidebiliriz hatta istersen,benim arabamla geçeriz.... |
Merhaba
Kullanıcı adım (Ozgunce) Sizden 4 kişi için davetiye alabilirsem çok çok mutlu olurum Geçen sene ve evvelki sene fuarda idim ve birçok Sevdiğim ağacı ve çiçeği fuardan bulma alma imkanım oldu Yardımlarınız için çok teşekkür ederim |
1-) pembefil (4 Adet) 2-) bursacı (2 Adet) 3-) ilksenöztürk (4 Adet) 4-) ismail 157 ( 2 Adet) 5-) nkutsay (6 Adet) 6-) Fatihbahçe (2 Adet) 7-) sındırgılı ( 2 Adet) 8-) TRAKLI ( 6 Adet) 9-) Uyap (4 Adet) 10-) mclog (2 Adet) 11-) Vehbi (4 adet) 12-) cidalta (4 Adet) 13-) oceaneagle55 (4 Adet) 14-) Müjgan Yılmaz (1 Adet) 15-) Hasibe Yılmaz (4 Adet) 16-) Dutlubahçe (6 Adet) 17-) ozgunce (4 Adet) |
merhaba Güler Hanım ben cumartesi gelip davetiyelerimi alabilirim Saat belirtmeniz yeterli ..
|
Alıntı:
|
Güler hanım fuara gideceğiniz cumartesi gününü kastediyorum 11 de orada olacağım *** ederim ..
|
1 Eklenti(ler)
Selam arkadaşlar ben bir firmadan 4 adet davetiye temin ettim.Beni listeden çıkarabilirsiniz.Perşembe ve cuma günleri fuarda olacağım.Samsunda kurulumunu yapacağımız 4000 m2 çiçek serası için bazı görüşmeler yapacağım.Görüşmek isteyen arkadaşlar için telefonum 05376747249
|
1-) pembefil (4 Adet) 2-) bursacı (2 Adet) 3-) ilksenöztürk (4 Adet) 4-) ismail 157 ( 2 Adet) 5-) nkutsay (6 Adet) 6-) Fatihbahçe (2 Adet) 7-) sındırgılı ( 2 Adet) 8-) TRAKLI ( 6 Adet) 9-) Uyap (4 Adet) 10-) mclog (2 Adet) 11-) Vehbi (4 adet) 12-) cidalta (4 Adet) 13-) oceaneagle55 (4 Adet) 14-) Müjgan Yılmaz (1 Adet) 15-) Hasibe Yılmaz (4 Adet) 16-) Dutlubahçe (6 Adet) 17-) ozgunce (4 Adet) 18-) Limonik (2 adet) Ben de iki adet davetiye rica ediyorum. Zannedersem Cuma günü gezmek istiyorum fuarı ve Pazar günü de alışveriş yapmak elbette :) |
Güler Hn,davetiyeler için çok teşekkürler,iyi akşamlar...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025