![]() |
26 Nisan 2013
|
30.04.2013
5 Eklenti(ler)
Özcan&Perihan Canata Bahçe Ziyareti
Özcan&Perihan Canata Bahçe Ziyareti - YouTube Eklenti 398044 Eklenti 398045 Yaprak biti Eklenti 398046 10 yıllık sakız ağacı Eklenti 398047 Eklenti 398048 Çökertme Halilim Türküsü (Musa OK) - YouTube |
5 Eklenti(ler)
3 Mayıs 2013
Aşılama Teknikleri Yer: Urla Yüksek Teknoloji Üniversitesi Sahası Aşı Teknikleri - YouTube Aynı videonun alt bölümleri: Zeytin Ağacı Aşısı - YouTube Sakız Ağacı Aşısı - YouTube Eklenti 399237 Eklenti 399238 Eklenti 399239 Eklenti 399245 Eklenti 399241 |
Kursta tanıştıktan bir gün sonra aşıcı Hüseyin beyle buluşup bizim bahçeye gittik. Zeytin ağacı üzerine domat cinsi zeytin ve Karaburun'un meşhur yerli hurma zeytinlerini hem kabuk altı kalem hem de göz aşısı yöntemleriyle aşıladık. Hurma zeytinin özelliği işlem gerektirmeden dal üzerinden koparılıp yenebilmesi. http://www.youtube.com/watch?v=XBSNWRUPuVg Ayrıca turunç ağacına göz aşısı yöntemiyle portakal aşıladık. Turunç Üzerine Portakal Göz Aşısı - YouTube |
2 Eklenti(ler)
|
Merhaba, bu eğitimlerin tekrarı oluyor mu acaba ?
|
Alıntı:
Ayrıntılı bilgiyi Güzelbahçe belediyesinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca yeterli talep oldukça agaclar.net olarak da İzmir içinde mini eğitimler ve toplantılar oluyor. |
Yanıtınız için teşekkür ederim Fatih Bey, duyurularınızı takip edeceğim.. Eğitim ve toplantılarınıza katılmak isterim..
|
1 Eklenti(ler)
|
Bu sene tekrarı yapılacakmı geçen sene katılamamıştım ama çok istiyorum bu sene de olsa kesin katılırım,ilgililere nasıl ulaşabiliriz ki
|
ben aradım haziranda tekrarı olabileceğini söylediler.güzelbehçe halk eğitim merkezinin internet sitesinden ulaşabilirsiniz.
|
Sn açelya bende mail attım ama dönmediler,geçen sene bu ayda başlamıştı,sanırım seçimlerden dolayı bu sene askıya alındı.
|
Alıntı:
|
Ozaman talepte bulunuruz,ben güzelbahçeli değilim ama oturduğum semtin belediyesinde böyle bir uygulama yok,hazır güzelbahçenin materyali varken devam etmeli bence,
|
güzelbahçe belediyesinin göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederim,yazdığım maile kısa sürede cevap geldi.
Konu : Cevap yazısı Sayın İlgi:13 Ocak 2014 tarihli e-maliniz. İlgi dilekçenizde bahse konu bahcecilik kurslarımız belediyemiz, Gül-Der, Tema ve Peyzaj Mimarları odası ortak çalışmasıdır. Kurslarımızda belediyemiz mühendisleri yanı sıra peyzaj mimarı olan belediye başkanımız ve diğer paydaşlarımızın görevlileri ders vermektedir. 2014 yılında bahçecilik kursu programımız olup, seçim sürecinin tamamlanması ardından kursumuz planlanacaktır. Belediyemizin Güzelbahçe Belediyesi - İzmir adresinden bilgi alabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, saygılar sunarız. |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025