![]() |
Alıntı:
|
Abiciğim çok teşekkürler gezmiş kadar olduk:)
|
20 de çok bence fuar gezmek için.... 10 olsa hem daha çok insan gezer hem markaları daha çok duyulur ama işte.....
|
Fuar Tüyap'ta değil.Yeşilköydeki İstanbul Fuar Merkezinde.Aksaray-Havalimanı metrosu ile gelinebilir.Havalimanından bir önceki istasyonda inilecek.
Online davetiyeleri 3-4 ay önce almıştık ama daha sonra kapatıldı. Tüyaptaki tarım fuarı ise 9-12 ocak'ta. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sayın arkadaşımız Orhan Özbilgiç fuarı çok güzel fotoğraflamış.Ben de biraz ilave etmek istiyorum.Bilhassa ilgilendiğim Kaktüs ve sukulent ile orkide fotoğrafları:
|
5 Eklenti(ler)
Devamı
|
5 Eklenti(ler)
Orkideler
|
5 Eklenti(ler)
Bu fotoğraflarda değişik düzenlemeler Ters saksı,panoda çiçekler v s.
|
Sevgili Orhan Bey, Yener Bey fotoğraflar için teşekkür ederim. Sayenizde gezmiş olduk fuarı.
Geçen sene Kaktüs ve Sukulentlere pek rastlamamıştık fuarda. Birkaç Sedum görmüştüm sadece. Bu sene çeşit artmış, ne güzel. Her yıl daha da iyi oluyor anladığım kadarıyla. Tekrar teşekkür ederim. |
Sevgili orhan abi. Taner abi elleriniz dert görmesin biz gidemedik ama siz bize getirdiniz bu güzelliği sağolun var olunu.
|
sayenizde gitmiş kadar oldum ellerinize sağlık.
|
Yener bey ,
40. mesajda ki panolardan satıyorlarmıydı ( bitkisiz ) ? Fotoğraflar için size ve Orhan bey teşekkür ederiz. |
5 Eklenti(ler)
Ben de birkaç tane fotoğraf ekleyeyim.
Eklenti 354950 Eklenti 354951 Eklenti 354952 Eklenti 354953 Eklenti 354954 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Portakalın budaması yanlış değil mi?
Eklenti 354960 Kaktüsler bana göre dev boyutlardaydı. Eklenti 354961 Eklenti 354962 Eklenti 354963 Eklenti 354964 |
4 Eklenti(ler)
Bugüne kadar gördüğüm en iştah açıcı masa Ağaç A.Ş. standındaydı.
Eklenti 354965 Eklenti 354966 En çok işime yarayan bu stand oldu. Baharda balkonum için fotoğraflardaki raflardan alacağım. Eklenti 354967 Eklenti 354968 |
Alıntı:
|
Satış yoktu sayılır. Bir çoğu yarın satış yapacaklarını söylediler. Israrıma rağmen beğendiğim 1-2 bitkiyi alamadım. Onları almak için yarın bir daha gideceğim.
|
Alıntı:
Güzin hanım, teşekkürler resimler için. Ben de orada olmayı çok istedim. Uçak rezervasyonu bile yaptırdım. Malesef başka bir işim çıktı gelemiyorum. Ben güller için gelmeyi düşünmüştüm. Güllere çok merak duyuyorum. Katılımcıları inceleyince gelmeyi düşündüm. Kısmet değilmiş.:( Belki gittiğinizde güllerle ilgili standlardan da bir kaç resim gösterebilirsiniz :) İyi gezmeler. |
çekilen tüm fotoğraflar için kendi adıma teşekkür ederim. Gidemediğime üzülmüştüm. Tropik meyve çeşitleri fuarda mevcut mudur? tekrardan teşekkür ederim.
|
Alıntı:
Geçen yıl çok güzel olan Ekerler Gül standında da yine Orhan Bey'in 20.mesaj ilk fotoğraftaki gibi gül fotoğrafları ağırlıktaydı. Getirdikleri 5-10 saksı gül de farklı,özel türler değildi. |
Sayın Orhan Özbilgiç,
Haberlerde görüp gitmek istemiştim. Nasip olmadı ama sayenizde fuarı gezebildim. Size gerçekten çok teşekkür ediyorum. O kırmızı traktör, beyaz çitli bahçe girişi fikri çok güzel. Turuncu begonviller de. İyi ki fotoları yüklemişsiniz. Sevindim... |
Online davetiye alamıyorum: (((
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. Resimleri görmüştüm.Gelmeyi onun için istedim. 20 .mesaj fotoğrafta görünen üretici, Bayındır'lı Onun serasını biliyorum .:) Gezdiğim alışveriş yaptığım bir üretici. Ekerler'in veya başka üreticilerin değişik fidanları vardır diye düşünmüştüm.:) |
Sayın Özbilgiç, Sayın Yener T. ve Sevgili Güzin hanım,
eklediğiniz resimlerle bize - gidemeyecek olanlara- "içeriden";) bilgi verdiğiniz için teşekkürler:) Gidebilsem sevinirdim ama birşey alamadan dönünce de üzülürdüm herhalde. |
Alıntı:
|
farpali fuar
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025