![]() |
Sevgili Farezya ellerine sağlık, çok güzel fotoğraflar:) Bugün ben de biraz çektim , fakat nedense aktaramıyorum, daha sonra yine deneyeceğim.
Selisciğim Clematis ben de hiç görmedim. |
Füsun hanım merhaba
Bugün güzel bir gün yaşadık değilmi? Teşekkür ederim.Resimleriyle avunuruz artık yapacağımız yeni bir çiçekler ,fidanlar gezisine kadar. Ne güzellermiş diyerek. Hepsi çokkk güzellerdi. Resimler biraz geç yükleniyordu.:) |
Sevgili farezya çok güzel fotograflar bunlar ortancalar nekadar canlı görünüyor güller baş dönderiyor küpeliler konuşuyor hani inanın sizlerin sayesinde gezmiş kadar olduk elinize yüreginize saglık harikasınız bu güzellikleri bizimle paylaştıgınız için çok teşekkür ederim Mersinden sevgiler....
|
Isparta gülünün iki tanesi 5 liraydı.
Taşıma derdinden alamadım, ona yanıyorum ;( |
Ancak Festivalin tüm renk ve coşkusuna rağmen bir adet bile Clematis'in bulunmuyor olması,
Phalenopsis dışında hiç bir orkidenin bulunmuyor olması, Sundavilla'nın beyaz renginin olmaması, Stefanotis'in bir tane bile olmaması, Nilüferin bir çeşit olarak bulunmuyor olması, hatta Akvaryum bitkilerinin hiç temsil edilmemiş olmalları bende biraz hayal kırıklığı yarattı. Her yıl ürün yelpazesini genişletmelerini beklerken:( Yine de kendimden pay biçmemeliyim. Seneye daha güzel ve kapsamlı bir Festival olmasını dilerim.:p |
5 Eklenti(ler)
Cep telefonun çözünürlüğü pek yeterli değil, fakat yine de paylaşmak istedim:)
|
5 Eklenti(ler)
Festivala bu yıl daha çok üretici katılmış ve ziyaretçi ilgisi, alış, veriş, diğer yıllara göre çok daha fazla:)
|
5 Eklenti(ler)
Festival ortanca, sardunya, gül,petunya, begonvil ve küpe cennetiydi:)
|
5 Eklenti(ler)
Avrupa Çiçekçilik (Gönül hanım) standından:)
|
Fotoğraflara baktıkça İzmir'de olmak vardı diyorum :)
Muhteşem fotoğraflar için çok teşekkürler arkadaşlar... |
ben de fotoğraflar çektim acemifüsun ile birlikte gittik eklemek istemiştim ancak başımıza gelenler festivalden eve dönüşümden sonra oldu ve aklımız gitti. http://www.facebook.com/media/set/?s...588.1534249954
|
Büyük bir hevesle gittim ama aradığım bitkiyi bulamadım.Yıldız cadırı almak için gitmiştim ama bulamadım.Bende onun yerine boylu poslu bir yasemin aldım.Genede çok güzeldi.
|
NazMurat tam fotoğraf ekleyecektim yazınızı okudum.. Çok büyük geçmiş olsun.. Eşinizin yazdıklarını da okudum olayı ayrıntılı yazmış.. Araçta kimsenin olmaması en büyük sevinç.. Mal geri gelir, zaten aracınız kaskoluymuş.. Allah korumuş, beterinden sakınsın..
|
çok teşekkür ederim sevgili selis.
gerçekten üzülelim mi, sevinelim mi dedirten televizyonlarda izlediğimiz olaylayların bir benzeriydi yaşadığımız neyse ki cana gelmedi. küçük bir kuştan başka. sanırım ağaçtaydı ve çarpmanın etkisiyle tentelere vurup ölmüş. ona üzüldüm sadece dediğiniz gibi mal gelir geri giden can olmasın. Rabbim kimseye göstermesin. tekrardan teşekkürler. |
Sayın nazmurat büyük geçmiş olsun.
|
Alıntı:
Ne kadar şanslısınız ki.. O an arabanın içinde veya yanında değlmişsiniz. Cana gelmemiş.allah daha iyilerini versin size. |
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim Bartunç, Farezya, mandalinci
Haklısınız cana gelmedikçe mal geri gelir. evin önü dolmuş durağı ve Allahtan kimse yoktu. Rabbim kimseye göstermesin. |
Gelmiş geçmiş olsun korkunç bir olaymış, Allah beterinden saklasın..
Bu sene daha güzel bir doğum günü geçirmenizi dilerim, şimdiden yeni yaşınız kutlu olsun. |
Bu sene sadece cuma günü sabahtan, öğlene kadar vartim var.. Hep hafta sonu gittiğim için bilmiyorum..Festival açılışı sabah kaç gibi yapılıyor bilen var mı? Ya da açılış mı yapılıyor onu da bilmiyorum.. Başkan konuşma falan yapıyordur her halde..
|
Bu festival başılığı 2011 senesine ait.
11.Karşıyaka Çiçek Festivali (2012) ile ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: Karşıyaka Belediyesi |
Alıntı:
Bu yıl festivale uğrayayım belki bir tane H.carnosa Tricolor'a rastlarım. ;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025