![]() |
Ben de gelirim.
|
Şimdiden geziye katılacak olanlara iyi seyirler diliyorum,boş vakti olan kaçırmasın,ben geçen pazar yaptım bir gezi çok güzeldi.Vaktim olsa gelirdim.
:( |
Yalova'dan Üsküdar iskelesine nasıl giderim? Pendik'e geldim diyelim. Oradan Üsküdar iskelesine nasıl ve hangi taşıtla gidebilirim? İdo'nun tarifelerine bakıyorum ama içinden çıkamadım.
|
Körfezin karşı tarafına geçtikten sonrası kolay. :)
|
Bir aksilik olmazsa ikizim'le gelmeye çalışacağım :)
(eşime bağlı;)) |
Yalova'dan Kabataş İskelesine sanırım İDO geliyor.
Zaten saat 15 te kabataş tan kalkacak bizim tekne de |
Erguvan Seyri Cumartesi günü
Erguvanistanbul Derneği ve Gelişim Platformu Derneği olarak beraberce bir gezi düzenledik. Program aşağıda. Ağaçlar.net üyesi dostlarım Erguvanistanbul Derneği üyesi sıfatıyla geziye katılıp 10 YTL ödeyeceklerdir bilgilerinize sunarım. Lütfen isimlerinizi Aşağıdaki telefondan Fazilet Küçük hanıma 0 212 267 10 80 den 113 veya Emel Sağlam hanıma 0 533 317 0229 den yazdırınız. Ayrıca aşağıdaki linkten gezi haberine daha geniş ulaşabilirsiniz. http://www.gelisimplatformu.org/uye/...TE&akt_id=3531 28 Nisan 2007, Cumartesi 15:00 Kabataş'tan hareket ediyoruz (Kabataş Üsküdar Motor iskelesinin yanından) 15:15 Üsküdar'daki yolcularımızı alıyoruz ( TURYOL iskelesinden ) 17:45 Üsküdar'daki yolcularımızı bırakıyoruz 18:00 Kabataş'ta gezimizi sonlandırıyoruz Ücret : 15 YTL (Platformistlere 10 YTL) (Hareket saati kesindir, geç kalanlar karada kalır ) İrtibat : Fazilet Küçük hanıma 0 212 267 10 80 den 113 Emel Sağlam hanıma 0 533 317 0229 |
Başka sorusu olan arkadaşlar
hemiroglu@isbank.net.tr adresime mail atsınlar veya 0532 232 54 59 dan beni arayabilirler... |
Hımm hareket saati ile ilgili sorunum olacak yani gelemiyorum :(
13:30 da işten çıkıyorum iş yerim Mahmutbey de oradan Levent e (yol bir saat sürüyor) uğrayıp kardeşimi alıp Kabataş a gitmem 15:30 olur ne yapalım başka sefere inşallah:) |
Genç arkadaşlar ile piknik yapmaya gidiyoruz... 29.04.2007 pazar
Arkadaşlar merhaba adım kuzey (bilgekuzey) 29.04.2007 pazar günü Eyüp Çocuk Yuvası'ndaki ( kimsesiz çocuklar 7-12 yaş ortalaması ) genç arkadaşlarımızı Sarıyer'e pikniğe götürüyoruz. Piknik alanına gitmişken de fidan dikmek istiyoruz...(çocuk diyince gözünüz korkmasın bu işte tecrübe sahibi olduğum doğrudur ) Benim arkadaş çevremden yaklasık 35 kızlı erkekli üniversite öğrencisi gelecek 55 çocuk ve 10 a yakın öğretmen gelecek...Gelmek isteyen arkadaşlar bana ulaşabilrse sevinirim..saygılar.
Arkadaşlarıma yolladığım mail lin aynısını sizlere de yolluyorum ... Şartları kabul etmek şartı ile... 1-55 Genç arkadaş katılaçak+10 a yakın öğretmen... 2-Hava açık ve güneşli 3-Gidilecek yer hazır 4-Yemek suçuk ekmek +içecek+vs... ( İsteyen arkadaşlar evinde börek, kek, tatlı yapabilir yaptırabilir ) 5-Servisler hazır 6-Top, ip vs. hazır 7-Korkulacak bi şey yok ! 8-İsteyen arkadaşlar yuvaya gelebilir ( Eyüp adliyesinin karşı caddesi..) İsteyen arkadaşları taksim AKM nin (10.00 da) önüne gelebilir ... İsteyen arkadaşlar direk Sarıyer'e gelebilir ( AÇIK ADRESİ BİLMİYORUM YARIN detaylı yazacağım ) 9-Dönüş saat 16.00 da ...Servisler taksim üzeri yuvaya dönüş yapacaklar.. 10- Ben ve bir arkadaşım fidan dikmeyi düşünüyoruz ...Ben de dikmek istiyorum diyen arkadaşların bana ulaşmaları yeterli... 11- 12-Güzel bir gün olacağı kesin... 13-Biliyorum pazar sabahı kalkmak çok zor ... 14-Ay sonu geldi farkındayım 15-A o da mı gelecek ( evet o da orada ) 16-Sınavlar yaklaştı biliyorum.. 17-Bi çıkar vardır bu işte diyen arkadaşlar için ( evet çıkarım çok ) 18-Mutlu olmak için mutlu etmen yeter...falan filan vs 19-Top oynamayacak -ip atlamayacak-kör ebe oynamayacak-uzun eşek oynamayacak arkadaşların gelmesine gerek yok 20-Sponsor yok- Kişi başı fiyat :11 YTL ... Murat Kuzey ERGUL 0532 792 41 40 |
Sevgili Bilgekuzey, duyurunuzu okurken gözlerim yaşardı.. (Klasik bir kelime oldu galiba ama, gerçekten içimde bir şeyler koptu..)
Öylesine içten bir davet ki... Özellikle Eyüp Çocuk Yuvası'ndaki çocuklarımızla birlikte olmanızdan inanılmaz etkilendim.. Çocuk Yuvaları her zaman kanayan yaram olmuştur.. Allah, şartlarım, inşallah nasip eder bir gün bir çocuğumuza 'tam olarak' koruyucu anne olabilmeyi.. Hayallerimden biri de budur.. Dilerim ki; bu sayfalardan gelen, paylaşabilecek arkadaşlarımızdan, içten katılımlar bulursunuz... Ve yine dilerim ki, bir gün çocuklarımızla ilgili bir etkinlikte inşallah sizinle birlikte aktif paylaşımlarda bulunabilirim.. |
Benim de sizin yazdığınız satıraları okurken gözlerim doldu...Süpersiniz ...Benim de en çok istediğim bir duygu ...İnşallah diyeyim ...
|
Alıntı:
Uzuneşek oynayamasam da kömenize katılmayı çok isterdim. Ama şimdilik pek mümkün görünmüyor. Sizi kutluyorum. Katılımcılara da keyifli bir gün diliyorum. |
yücel özlem seninde yüreğine sağlık en azından geldin okudun düşündün ve yorumunu yaptın ..Ben katılım beklemiyorum agaclar .net ten sadece insanlar bilinç kazansın...bak böyle şeylerde yapılıyor ...evet yaa o çocuklar hayatın kanayan bir yarası...bende yapmak istiyorum böyle bir org.ama korkuyorum...gibi sorulara cevap vermek ve soruları çıkarmaktı amaç yoksa katılımcı grubum hazır benim...ama katılım olursa da kapımız açık şartlar yukarıda.sevgiler
|
Ufak bir sorum olacak sizlere ; Piknik yaparken de fidan dikmek istiyoruz ama fidanların hepsi çok pahalı denecek kadar pahalı...Açaba ben mi kazıklanıyorum yoksa piyasa böylemi ..? Örg; 1Ad.Çam fidanı ;12-13-15-20 ytl.civarları rakamlar normal mi ?
|
Arkadaşlar yarın yapılacak olan piknik ,İstanbul çağlayan da yapılacak olan cumhuriyet mitingi öne sürülerek Emniyet tarafından iptal edilmiştir...Hepinizden özür diliyorum...(Bir kaç dakika önce kesinleşti ) ):
|
1 Eklenti(ler)
Gezi ve ortam çok güzeldi. Komik şeyler de oldu ama onları ben anlatmayayım. :)
Bu iki fotoğraf atmosferi yansıtacaktır. Daha ala fotoğraflar çekildi ama ben çekmedim :) Eklenti 9919 Böyle oturup, baktığımızda... http://www.agaclar.net/galeri/files/b.jpg karşımızda bunu gördük. |
cumartesi günü olan geziye katılmayı arzu ederdim ama sağlık sorunum vardı ınşallah başka sefere iştirak ederim. Gerçi ben Emirganlıyım erguvanların güzelliğini hep doya doya seyrediyorum. Hepinize sevgi ve saygılar Güler
|
Ohh valla ne güzel arkadaşlar, bir yandan mis gibi boğaz kokusu diğer yandan yalıların arasında açmış erguvan şöleni. Bizim için de seyredin.
Bu arada Sn.Güler ben de Emirganlıyım:) |
canım selenn yoksa sen benim yeğenim mi oluyorsun
|
Galiba öyle oluyorum teyzeciğim...:)
|
Geziye katılmayı çok istemiştim ama bugünlerde misafir trafiğime kırmızı ışık koyamıyorum...
Dilerim bir dahakine.. |
Erguvan turunda Boğazdaki Erguvanların yanında güzel insanlarla tanışma fırsatım da oldu. Harika bir gün geçirdim.
Hüseyin Bey vakit buldukça Ağaçlar.net üyelerinin yanına geldi. Mahmut Beyin güzel kızından gözlerimi alamadım. Baba-kızın birbirlerine olan aşkına ise bayıldım. Aybala'nın misafirperverliğine hayran kaldım. Beni otobüse bindirmeden evine gitmedi. Teşekkürler Aybala. Ben fotoğraf çekmeye çalışırken Mahmut Beyin esprilerine gülmemek ayıp olurdu. Hele hele bizler fotoğraf çekerken bize tarihi bilgiler veren kişiyi unutmamak gerekir. Keşke fotoğraflar sesli çekilebilseydi. :) |
Merhaba
Geçen hafta yapamadığımız piknik projesini bu hafta hayata geçiriyoruz ...Bilgilendirmek istedim. Gelecek olan arkadaşlar var ise lütfen bana ulaşsın ( arkadaşalarıma yolladığım mail lin aynısını kopyaladım ) (Yetişkin olarak ortalama 30-35 kişi benim arkadaş çevremden gelecek ) Arkadaşlar geçen haftalar da yapmayı planladığımız piknik org.iptal olmuştu ...( vallahi yuva iptal ettmişt ((: ) Yeni tarih ve katılma bilgileri aşağıdadır bilgilerinize rica ederim. ( Askeriye tarzı oldu sanırım ) Arkadaşlar bu Cumartesi ( 12.05.2007) Eyüp çocuk yuvasındaki arkadaşlar ile sarıyer e piknik yapmaya gidiyoruz... 1-55 Genç arkadaş katılaçak+10 a yakın öğretmen... 2-Hava açık ve güneşli 3-Gidilecek yer hazır 4-Yemek suçuk ekmek +içecek+vs... ( İsteyen arkadaşlar evinde börek,kek,tatlı yapa bilir yaptıra bilir ) 5-Servisler hazır 6-Top,ip vs. hazır 7-Korkulacak bi şey yok ! 8-İsteyen arkadaşlar yuvaya gelebilir.Servisler orada olacak ( Eyüp adliyesinin karşı caddesi..) İsteyen arkadaşları Taksim AKM nin (10.00 da) önüne gelebilir ... (15 dakika akm nin önünde kalıcaz belki trafiğe takılan arkadaşlarımız olabilir ) İsteyen arkadaşlar Beşiktaş Alkım kitap evinin karşısında ki üst geçidin altında bekleye bilir.(O yol üzerinde bekleme yaptırmıyorlar sizden ricam oraya gelecek arkadaşlar toplu bir şekilde durursa sevinirim ) İsteyen arkadaşlar direk sarıyer e gelebilir ( AÇIK ADRESİ BİLMİYORUM YARIN detaylı yazıcam)(hala bilmiyorum onun için yine boş bırakıyorum) 9-Dönüş saat 16.00 da ...Servisler taksim üzeri yuvaya dönüş yapacaklar.. 10- Ben ve bir arkadaşım fidan dikmeyi düşünüyoruz ...Bende dikmek istiyorum diyen arkadaşların bana ulaşmaları yeterli... 11- Pazar Anneler günü olduğu için yuvadan izin kopartamadık+o haftadan sonraki haftada 19 Mayıs 12-Güzel bir gün olacağı kesin... 13-Biliyorum cumartesi sabahı kalkmak çok zor ...( Bir çoğunuz çalışıyor ama yapacak bi şey yok kaçın ) 14-Ay sonu geldi farkındayım ( ay ın ortası geldi biliyorum ) 15-A o da mı gelecek ( evet o da orada ) 16-Sınavlar yaklaştı biliyorum.. 17-Bi çıkar vardır bu işte diyen arkadaşlar için ( evet çıkarım çok ) 18-Mutlu olmak için mutlu etmen yeter...(şarkı sözü değildir...Bii arkadaşın özlü sözüdür ) 19-Top oynamayacak -ip atlamayacak-kör ebe oynamayacak-uzun eşek oynamayacak arkadaşların gelmesine gerek yok (yazdıklarımdan birini yapabilenler için sorun yok ) 20-Sponsor yok-Kişi başı fiyat ;"2"ytl ... ( İki ytl de piknik yapılacak yere verilecek ) Murat Kuzey ERGUL 0532 792 41 40 m.kuzey@hotmail.com "Bi arkadaşımız masrafların büyük bir bölümünü karşıladı"Bilginize |
Ben Tanay BİRİŞÇİ YILDIRIM, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nde öğretim üyesiyim. SizinlePeyzaj Mimarları Günü Etkinlikleri ve Paneli ile ilgili duyuruyu paylaşmak ve İzmir'de oturan üyelerin katılımını beklediğimizi de iletimek istiyorum.
Sayın Ağaçlar net üyeleri, 13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarları Günü ve Ülkemizde Peyzaj Mimarlığı Öğretiminin Başlamasının 39. Yıldönümü Kutlama töreniyle ilgili program aşağıda sunulmuştur. Ayrıca aşağıda Peyzaj Mimarlığı ile ilgili kısa bir tanıtım yazısı verilmiştir. Gereği için bilgilerinize sunulur. Prof. Dr. M. Bülent ÖZKAN Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Peyzaj Mimarlığı; fiziksel çevrenin işlevselliğini ve yaşam kalitesini arttırmak amacıyla, doğal ve kültürel kaynakları koruma ve yönetme ilkesinden hareket edilerek, arazinin planlanması, tasarlanması ve yönetimini içeren uygulamalı bir bilim dalı ve meslek disiplini olup insan ve fiziksel çevresini koruma ve yönetme şemsiyesi altında uzlaştırmaktadır. Peyzaj mimarlığı insan onuruna yaraşır kentsel ve kırsal dış mekanlar oluşturma, doğal yaşam ortamlarını koruma ve geliştirme, rekreasyonel mekanları planlama ve tasarlama çalışmalarında sanatı, bilimi, mühendisliği ve teknolojiyi kombine eden çevre planlama ve tasarımı disiplinlerinden birisidir. Türkiye'de Peyzaj Mimarlığı Bölümü ilk defa Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesinde 1968 yılında kurulmuş ve öğretime başlanmıştır. Bugün ülkemizde çeşitli üniversitelerin Ziraat, Orman, Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakülteleri bünyelerinde peyzaj mimarlığı öğretimi yapılan 15 adet Peyzaj Mimarlığı Bölümü bulunmaktadır. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü 28.12.1976 tarihinde kurulmuş ve öğretime başlamış olup bugüne kadar 1180 peyzaj mimarı mezun edilmiştir. PROGRAM: PEYZAJ MİMARLIĞI ÖĞRETİMİNİN 39. YILI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ 14 MAYIS 2007- Pazartesi E.Ü. ZİRAAT FAKÜLTESİ EMİN MUTAF ANFİSİ – A BLOK Bornova- İZMİR 09.00 – 09.30 : E.Ü. Ziraat Fakültesi Bahçesindeki Atatürk Anıtı'na Çelenk koyma, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu 09.45 – 10.15 : Açılış Konuşmaları (Emin Mutaf Anfisi /A Blok) 10.15 – 10.45: Konferans “Bahçe Mimarisi Kürsüsünden Peyzaj Mimarlığı Bölümüne” Prof. Dr. M. Bülent ÖZKAN 10.45 – 12.00: Panel “Öğrenciler Konuşuyor: Peyzaj Mimarlığı Eğitiminin Bugünü ve Yarını” Panel Yöneticisi : Yard. Doç. Dr. Şerif HEPCAN |
|
Gelmek isteyen arkadaşlara uyarım ; FOTOĞRAF çekmek yuva yönetimi tarafından yasaklanmıştır...(cep telofonu kamerası dahil )
|
Her şey hazır "yolumuza tam gaz devam ediyoruz" küçük arkadaşlar ile olmanın mutluluğu ve anneler günün de onları yanlız bırakmayışımızın derin sevinci içindeyiz...(İlk kez bu kadar heyacanlandım sanırım )
|
Muhteşem bir günün hem yorgunluğu hem verdiği o büyük mutlulukla yazıyorum her şey muhteşem her şey olağandan daha güzeldi ...Kazasız belasız bitirdik...Ben ve takım arkadaşlarım yorgunuz lakin 4 saat boyunca 55 genç arkadaş ile çift kale maç yaptık yetmedi ip atladık o da yetmedi ortada sıcan oynadık...ve şunu anladım artık yaşlanıyorum ...( 24 ) (((: Katılan arkadaş varmı bilmiyorum çok kalabalık olduğu için ilgilenemedim ...TEŞEKKÜRLER..
|
Narlıdere Gençlik ve Çiçek festivali
İzmirli arkadaşlar aşağıdaki yer ve tarihteki festivali kaçırmayalım derim.
NARLIDERE GENÇLİK VE ÇİÇEK FESTİVALİ YERİ VE TARİHİ : Narlıdere – 18-20 Mayıs DÜZENLEYEN KURULUŞ : Narlıdere Belediye Başkanlığı TEL : (232) 238 87 41- 238 87 44 FAKS : 238 87 40 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025