![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Güvenç Mamıkoğlu Ağaçlar fotoğraf sergisi
Türkiye'nin Ağaçları ve çalıları isimli kitabın yazarı Necati Güvenç Mamıkoğlu'nun Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezinde 12 Aralık Cuma günü saat 16:00'da açılacak "Ağaçlar Fotograf Sergisi" 15 Aralik Pazartesi gününe kadar açık kalacaktır. Ankaralı dostlar ve arkadaşlara duyurulur. ![]() Çağdaş Sanatlar Galerisi Kenedy Caddesi No. 5 ANKARA Düzenleyen Müjgan : 09-12-2008 saat 21:18 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
agaclar.net
|
Bayramın son günleri için, gezilecek çok hoş bir sergi olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Pazar günü benim konserde olmam lazım, prova falan yapılırsa bu çok uzun süren bi iş, gelemem. Cumartesi daha uygun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
agaclar.net
|
Bu işin raconu açılışa katılmaktır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Bugün Yücel Bey'in de dediği gibi tam vaktinde oradaydım, iyiki de oradaydım. ![]() Necati Güvenç Mamıkoğlu iyi bir fotoğrafçı, bunu bugün bir kez daha anladım. Büyük ölçülerdeki fotoğraflarını görünce içim açıldı doğrusu. ![]() Hele girişte bir sarıçam ağacı gövdesinin fotoğrafı vardı. Üstündeki detaylar o kadar net ki, fotoğrafa dokunsanız elinize reçine bulaşacakmış gibi bir his oluşuyor, ya da o kabuklardan minik bir parçasını koparacakmışsınız kadar canlı duruyor. Fotoğraf sergisini görmenizi tavsiye ederim. Tüm fotoğraflar, satın alınası geliyor insana ama, ne yazık satılık değil, "bakılık"larmışş ![]() ![]() Düzenleyen Yücel Özlem : 12-12-2008 saat 20:58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
![]() Herbaryum'la tam önünde durduğumuz fotoğraflar ceviz ağacının normalde göremeyeceğimiz kadar küçük olan dişi çiçekleri. Ama biz kendi çiçeğimizin önünde poz verdik, dişi çiçekleri görmek isteyenler sergiyeee... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlarımızdan: "...serğiden hoşunuza giden fotoğrafları sitede bize izletme imkanınız olur mu? Sayenizde bizde bikaçını görebiliriz." diyenler olmuştu. ![]() ![]() Çalıştım ancak becerebildiğimi sanmıyorum. Çok beğendiğim resimlerden benim çektiğim iki resim yukarda... Üzgünüm sonuç pek parlak değil. İyisi sergiyi gezmek, yarın da açık. En iyisi, elinizin altında bulundurmak üzere kitabı edinmek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul'da da açılmasını arzu ederim. Kitapla ilgili bir ufak eleştirim var, maalesef yazılı bilgi çok az daha çok fotografla tanıtım ön plana alınmış. Halbuki bu boyutta bir kitapta yazılı bigi için de çok bol yer vardı. Acaba niçin konmamış diye merak ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|