![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-10-2011
|
Geçen yıl olduğu gibi özellikle İtalya'dan çok sayıda yabancı firma vardı. Parakende satışları olmadığından İtalyan'lardan birşey almayı başaramadım. Pazar günü öğleden sonra birçok firma satışa başladı. Özellikle diğer arkadaşların resmini yayınladığı orkideler kapış kapış gitmeye başladı. Polonyalı bir satıcıdan meşhur Meilland güllerini , Ekerler'den gül ve bir-iki yerli firmadan çeşitli fidanlar almayı başardım. Satılık olmayan bazı bitkiler: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bonsai satışları da vardı. ![]() 200 yaşında olduğu iddia edilen çam bonsainin fiyatı 9.350 TL ![]() ![]() ![]() Diğerleri 350 TL civarı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Mayer limonu 800 TL'den satılmış. ![]() Kamelya 6.500 TL'ye satılmış. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Aldığım Meillande Gülleri ![]() ![]() ![]() ![]() Hollanda standından paketi 5 TL'den aldığım çiçek soğanları ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Polonya firmasının hepsini tek kişiye toplu satmış olduğu için alamadığım clematis ve meyveler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meyvesi yenilebilen hanımeli |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taşımaktan kollarımın koptuğu bitkiler. Özellikle Ekerler'in gül saksıları çok ağıdı. Dikerken yeni saksılanmış çıplak köklü olduklarını fark ettim. Yani boşuna toprak taşımışım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|