![]() |
Fotoğraf işleme programları: Photoshop
|
Aslında malina photoshopla toplu resim düzenleme nasıl oluyor bunuda koyarsan daha faydalı olacaktır, ne de olsa en sevdiğimiz programlardan birisi.
|
Bir klasördeki tüm fotoğrafların genişliğini 800 piksel yapmak mı mesela?
|
Evet onu diyorum, gerçi bu programda bildiklerim var ama bu özelliği bende bilmiyorum.
|
Şimdi kontrol ettim, webdersleri.com'da bunu yazmamışım :) Oysa olduğundan emindim...
Anlattıklarımla yazdıklarımı karıştırıyorum sanırım. İlk fırsatta yazayım :) |
O site ile ilgileniyorsunuz demek, öncede görmüştüm çok güzel kolay gelsin.
|
sevgili "malina"
"www.webdersleri.com" a siz ilgileniyorsanız çok başarılı olduğunuzu söylemek istiyorum. Çok iyi... Kolay gelsin |
Teşekkür ederim. İlk web sitem o idi :)
|
Yeni çıkan Photoshop CS5 'in fotoğrafçılar için birçok yeniliği bulunuyor.
Imkanı olan CS5'i set halinde satın almalı. |
CS2 deyip geçmeyin...
Alıntı:
CS6 (ve ileride çıkacakları) "imkanı olan" değerlendirecektir zaten. Peki ya imkanı olmayan, hazır Webdersleri.com gibi bir olanak da varken PhotoShop'a ilgisiz kalamayanları Adobe de düşünmüş olacak ki sadece PhotoShop'la da sınırlandırmayıp, tüm CS2 için çok güzel bir sürpriz yaparak, resmî desteğini kaldırdığı CS2 için "ârife tarif gerekmez' demiş bulunuyor. Bize de teşekkür etmek düşüyor. gece 'küçük güzeldir' diyenlere ise 1/1000 boyutuyla PSD dosyalarını da açan, en küçük sd kartlara bile kopyalanmayı hakeden, kurulum istemeyen fotografix'i öneren forum kişisi |
Bu Photoshop ki, 90´larda masaüstü yayıncılığın gazıyla 2000´lerdeki digital furyasına zıpladı ya helal olsun.…
|
Photoshop başlığı bakımından bizzat bu ülkede olup bitmiş olanlar (ve 2013 itibarıyla halen de olup bitmekte olanlar) inanılmaz bir alan teşkil ediyor.
Çünkü Photoshop, bu ülkenin asla işine gelmeyecek şekilde “tekno” bir alana ait olmasına rağmen bu ülke çiftliğine mükemmellen yontulabilmiş bir konudur. Bu konunun bu ülkede fenomen olması, elbette en iyi, “Recep İvedik” tarafından anlatılabilmiştir: “ |
Yıllar yine gelip geçti...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025