agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Fotoğraf (https://www.agaclar.net/forum/fotograf/)
-   -   Fotoğraf Çeken Forum Üyeleri (https://www.agaclar.net/forum/fotograf/197.htm)

Sevelim 24-06-2005 02:19

Fotoğraflar çok güzel. Büşra'yı kutlamak gerek. Bundan sonra senin kodak senden daha çok Büşra'nın minik ellerinde olacak gibi geliyor bana. :)

malina 24-06-2005 07:45

Açtım ve taşıdım.

Kodak için geçmiş olsun:)

Cihangir 24-06-2005 10:41

Teşekkürler.. Büşra'ya okudum yazdıklarınızı.. Çok sevindi.. Eee, ben çıkayım artık di mi ? Büşra oyunlarını istiyor... Ödülü haketti artık...

Nurhan Bostanlı 26-06-2005 22:27

aranıza katılıp fotoğraf çekmek ,sizin çektiklerinizi görebilmek ,doğayı sevmekle kalmayıp geç olmadığını düşünerek tanımak için buradayım, bana yardım edermisiniz?

Nurhan Bostanlı 26-06-2005 22:30

Cihangir kardeşim bu sitedeki yazıların için sana teşekkürler ederim çok faydalanacağım.

Cihangir 26-06-2005 22:51

Eklediğim bilgilerin yararlı olması, benim için mutluluk kaynağı.. :)

Yardıma ihtiyacınız olduğunda, buradaki arkadaşların hepsinin, elinden geleni yapacağından emin olabilirsiniz..

Aramıza hoşgeldiniz..

Sevgilerimle..

malina 27-06-2005 07:20

Hoşgeldiniz efendim:) Kendinizi tanıtırsanız, size uygun bir iş düşünürüz ... :)

aybala 02-07-2005 10:15

iş diyince akan sular duruyor ..:)

sezinci 03-07-2005 11:01

Hemen ümidi kesme geri gelir belki :)

cedrus libani 11-07-2005 15:14

Arkadaşlar bende fotoğraf çekeyim artıkın..pat diye girdim ama...İç Anadolu ile ilgili fotoğrafları görürsünüz bende artık...

aybala 11-07-2005 15:32

Listeyi bir ara "aktif fotoğraf çeken üyeler" olarak düzenleyeyim..
İsmini yazdıranlardan çoklarının tek kare fotoğrafını göremedik :)
Son çağrı :)

DarkYES 12-07-2005 01:44

İyi fikir aybala. Ben zaten seni çırak olarak seçerken biliyordum zeki, çalışkan ve becerikli olduğunu :)

Serkan Akgün 16-07-2005 11:45

denizin mavisi doğanın yeşili ile iç içe bir cennettir benim rizem.

3 Eklenti(ler)
12 Ağustos — Turizm İl Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası son günlerde, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrarken, yöredeki bütün tesisler yüzde yüz doluluk oranıyla çalışıyor

Serkan Akgün 16-07-2005 11:47

denizin mavisi doğanın yeşili ile iç içe bir cennettir benim rizem.

Kaplıcaların bulunduğu alana gelince etraftaki sakinlikten bir an ürküyor; sanki herkes arabasını bırakıp bilinmeyen bir yere kaçmış. Karşı yamaçlardaki sık çam ağaçları, ani bastıran sisle kaybolmaya başlamış. Yavaş yavaş şiddetini artırmaya başlayan çiğ, saçlarında, ince beyaz bir tabaka oluşturuyor. Yokuşu çıkıp virajı dönünce aniden şenlik alanının ortasına düştüğünü anlıyor... Aylardan temmuz, yüksek platolarda bahar yeni yeni yüzünü gösteriyor. Yeşil çayırın üstünde gökkuşağının tüm renklerini görmek mümkün, rengârenk giysileriyle folklorcular yöreye has danslarını sürdürüyor.

DarkYES 17-07-2005 00:36

Sayın Serkan Akgün,
Öyle sanıyorum ki Rize'de yaşıyorsunuz (ve hatta belki de Rize'lisiniz) ya da bir süreliğine Rize'desiniz. Bahsettiğiniz Çamlıhemşin Ayder yaylası benim de çok sevdiğim bir yayladır. Kısmet olursa 2006 yazında bir kaç gün kalmak için gitmeyi düşünüyorum.

Fotoğraf çeken forum üyeleri başlığı altına -yani bu başlık- eklediğiniz fotoğraflar için teşekkür ederim/riz.

Bu konu altında bir-kaç cümle yazdığınıza göre sizi "Fotoğraf Ekleyen Forum Üyesi" olarak kabul etmemiz mümkün olsa gerek.

Bu durumda sizden yaşadığınız il, sahip olduğunuz fotoğraf makinesine ilişkin bilgi alabilmemiz mümkün mü?

Ayrıca forumdaki kendinize ait bilgilerin bulunduğu üye bilgileri sayfanızda size ilişkin daha çok bilgi bulunrsa belki ileride tanışabilirz :)

PINAR KORAY 26-07-2005 19:25

Fotograf

Ben de amatör olarak fotografla ilgileniyorum. Proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsem agaç fotograflarının toplanması konusunda elimden geleni yaparım. :)

aybala 26-07-2005 19:58

Merhaba, hoşgeldiniz..

http://www.agaclar.net/index.php?id=1496
yukarıdaki linkte site amaçlarını bulabilirsiniz.

Bu link ise galerinin linki ;
http://www.agaclar.net/gallery/index.php

çektiğimiz fotoları katagorilerine göre galeriye ekliyoruz.
Bunu üyeler de yapabiliyor..Hatta amaçlanan asıl üyelerin yapması.
:)

Anasayfada biraz gezinirseniz, neler var neler yok sizin için kolaylık olur.
Ekleyeceğiniz fotolarınız varsa, fotoğraf ekleme konusunda forumcek yardımcı oluruz.
Hatta fotoğraf ekleme ve kuralları ile ilgili size şu linki verebilirim..

http://www.agaclar.net/gallery/resim_ekle.php

kolay gelsin..
Yaşadığınız sorun ya da fikirlerinizi forumda bizimle paylaşırsanız seviniriz..
görüşmek üzere
:)

Erguvan Muhibbi 27-07-2005 12:10

Beni de fotograf çeken ihtiyarlar sınıfına koyun lütfen...

Cihangir 28-07-2005 02:25

Valla iki olasılık var.. Ya "aksif" ya da "patif"sin.. Aybala bu.. Buna da bi kılıf uydurur şimdi.. Kabul etmez hatasını !!
( Nasıl olsa Sevelim saat 04:07 gibi çıkıp "ne yani, ben şimdi aktif miyim, pasif mi ?" diye soracak.. Ben baştan yazayım cevabımı da !!) :) :cool:

Sevelim 28-07-2005 03:07

Şimdi bu durumda ben hangi kategoriye giriyorum Aybala? Rengine bakacak olursak "pasif", (*) işaretine bakılırsa "aktif". Karar vermeni bekliyorum. :)

aybala 28-07-2005 07:42

Sabah sabah çayımı içmedim..sorun ne ki?

(*) Sevelim - Bursa
bu demek aktif demek işte.. daalın

aybala 02-08-2005 08:49

http://www.latis.ex.ac.uk/cfarchive/tn_camra353_jpg.jpg

Foruma Uğrayan ve Fotoğraf Çeken Üyeler

(*) malina - İstanbul
(*) DarkYES - Amasya
higs - Bursa
(*) adige - Samsun
(*) aybala - İstanbul
(*) backyard - Adana
GEZEN1 - Antalya
neslibek - İstanbul
Enfantin - Isvicre
catman - ..........
gisela - Ankara
qitted - Ankara
SalihGüler - Ankara
SZT- Mersin
capacı - İzmir
(*) Yılmaz - Kütahya
Ömer Balyalı - Bursa
zafer10el - İstanbul
YKS - ........
(-) Designum-Eskişehir, Adana, Amerika
(*) Cihangir-Bandırma
Forester - Mudurnu- Bolu
Marty - Almaty-Kazakistan
Altunn - Kilis
Kıvılcım - İstanbul
(*) Sevelim - Bursa
(*) Kağan- Tekirdağ
(*) Oktars - İstanbul, Edirne ,Tekirdağ, Kırklareli
Lazkopat - Trabzon,İstanbul,Bartın
PhantomLORD - İstanbul
Aykan - Çorum
(*) Büşra - Bandırma
Nurhan Bostanlı - Antalya
(-) Cedrus libani - Aksaray
Pınar Koray - İstanbul
Serkan Akgün - Rize
(**) Erguvan Muhibbi - İstanbul

Anahtar :
(*) Aktif
(**) Daha aktif ( - ) Mazeretli (....) Pasif

Erguvan Muhibbi 03-08-2005 15:01

Vildan Sönmez
( *taze aktif* )

DarkYES 07-09-2005 03:22

Fotoğraf ekleyen üyeler arasıra eklediği fotoğraflara eklenene yorumlara baksalar ne güzel olur :)

ormanbotanigi 09-09-2005 15:28

Fotoğraflar kısmındaki Yeşil Avrupa Kayını'nın ismini Avrupa Kayını olarak değiştirsek..

ormanbotanigi 09-09-2005 15:40

Akağaçlar değil Akçaağaçlar olmalı

Dişbudak Yapraklı Akçaağaç (Acer negundo), Beşparmak Akçaağaç(Acer cappodocicum), Dağ Akçaağacı (Acer pseudoplatanus), Acer orientalis (Doğu Akçaağacı), Japon Akçaağacı (Acer palmatum), Fransız Akçaağacı, (Acer monspessulanum), Toros Akçaağaç (Acer hyrcanum)

Türkiye'de bu türlere park, bahçe ve ormanlarda görmek mümkün bunlar içinde Akçaağaçlar kısmında sayfa açsak iyi olur

DarkYES 10-09-2005 02:08

Uyarın için teşekkürler :)

Eğer galiride bu ve buna benzer gördüğün yanlışlar varsa yazarsan galeri albümleri ile uğraşan başta ben olmak üzere tüm görevliler memnun oluruz :D

tcm4 11-09-2005 13:17

Merhaba
Güzel bir fikir varsa ortada, bende bu fikire yardımcı olmak isterim. Çorum ve havalisindeki ağaçları fotoğraflama işini de ben üsleneyim. Sanırım bu konuda, içinizdeki en şanslı kişide benim. Çünkü Türkiye'de gizli kalmış en önemli botanik parkına sahip bir ilde ikamet ediyorum. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Herkese selamlar

malina 11-09-2005 18:18

Çok seviniriz :)

Tek tek ağaç fotoğraflama dışında, Galeride, Türkiye'deki Botanik Parklarını tanıtmak için açacağımız bölüm için de fotoğraf çekerseniz çok iyi olur.

tcm4 13-09-2005 10:18

elimden geleni yapmaya çalışacağım. umarım faydalı bir çalışma olur.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025