![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Başlık bulamadım ... İmdaat ! Cihangir Photoshop, İ.View, Photo editör.. Çok çalışması lazım.. Ofis programları.. Fena sayılmaz.. Makina : Kodak CX6330 bayMineral Photoshop: İdare eder. Efekt yapmaktan anlamam. Ofis programları: Sadece word kullanıyorum. Makineler: Fujifilm S9500 ve A340, Kodak CX6230 oktars Photoshop, İ.View, Photo editör.. Çok çalışmam lazım.. Ofis programları.. İyi sayılır.. Makina : HP 735 hasan42 PhotoFiltre (basit bir program ama oldukça güzel fonksiyonları var.) Fena sayılmam. Ofis programları: word ve biraz power point Fotoğraf Makinam: Canon Power Shot A 520 Karakedi Fotoğraf makinası : panasonic DMC-LC1 Adige Photoshop,Ulead Photo Explorer,Picasa2,Microsoft Office Picture Manager;Fotoğrafların üzerinde fazla oynamayı sevmediğimden birazcık Ofis Proğramları :Word ve Excel de işimi görecek kadar. Makina : Canon S2 IS ve Minton MDC 1506 malina Photoshop, eh işte biraz biliyorum ... Fotoğraf makinaları:Canon A40 Canon 20D Yılmaz Photoshop "Malina'ya ders verecek kadar öğrenmeyi amaçlıyorum " diyor.. Demek ki ömür boyu photoshop çalışacak.. Makina : Canon eos 3000 V arsakay Photoshop: Eee kem küm, bişeyler oluyor bazen… Ofis programları: Ne yapar eder ille de işin altından kalkarım! Makine: FUJIFILM S5100 (mekanik makinem de var) aybala Makina : Kodak Easyshare 7300 bir de cep telefonumun kamerası var Kullandığı programlar: Autocad' den başka bir şey bilmem sevelim Photoshop: Eh işimi pek beceremesem de küçültme ve kontrast yapabiliyorum. Bir de Paint ve Photo Editör var. Ofis Programları: Hepsini az/biraz biliyorum. (Photoshoptan daha iyi) Makinem: Canon A80 (Manuel ayarlarda sınıfta kalırım, beni uyarmasalar dün tungsten ışıkta kar fotoğrafı çekecektim ). |
|
|
|
![]() |
|
|