![]() |
|
|
|
#17 | ||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
Bahçe sezonu başladığında bütün günüm orada geçiyor, her an fotoğraf çekecek bir durum olabiliyor. bir böcek, yaprak biti, mantar veya güneşin doğuşu batışı, bulutların şekli, Kendinden geçmiş vaziyette bacaklarını havaya dikmiş sırtüstü yatan bir köpeğin pozu, Kendinden büyük bir nesneyi omuzlamış devrilerek giden bir karıncanın çabası vs vs. her şey beni fotoğraf çekmeye itebiliyor. Her an yanımda bulunması gereken bir makine olmasını istiyorum bu da beni kaliteli resim çıkaracak çep telefonuna yönlendiriyor yoksa yarı profesyonel fotoğraf makinesi ile daha kaliteli fotoğraflar çekebilirim. Sizin de dediğiniz gibi; Olayı bu yönden ele alırsak daha iyi sonuçlar çıkacağına inanıyorum. Bu arada uçan kuş olayına bulmuş olduğunuz öneri hoşuma gitti. ![]() Yorumunuz için teşekkürler... Alıntı:
![]() Yorumlarınız için teşekkürlerimi bir borç biliyorum ve size iletiyorum. Yorumlar çoğaldıkça fikirler artacak okuyan arkadaşlara çok faydalı bilgiler sunmuş ve isabetli seçimler yapmalarını sağlamış olacağız. Bu konuda yukarıda belirtmiş olduğum Telefonları kullananlardan da yorumlar bekliyorum. Sevgi ve saygılarımla. |
||
|
|
|
|
|