![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Videoların kırpılması ya da formatlarının değiştirilmesi çok kolay. Ben fotoğraf makinası ile çektiğim videoları hep bu programlar ile formatlayıp, kesiyorum. (Ya da Tv.den, flaş belleğe yaptığım kayıtları). 1 - Video formatlarını değiştirmek için "Format Factory" isimli programı, 2 - Kesip-kırpmak için de "Free Video Dub" isimli programı indirip, bilgisayara kurun. Her iki program da çok basit ve kullanışlı. (Benim gibi ortalama IQ'lu biri bile, kendi kendine bu programları çözdü ise, bizim bildiğimiz Lillium bu programlara Şov yaptırır). Siz programları kurun, ben fotoğraflı anlatımını aşağıda'ki bu bölümde anlatırım. Bu programları kullanmak isteyen başka arkadaşlarımız da olursa, buradan faydalanırlar. http://www.agaclar.net/forum/oneri-y...iz/6848-19.htm |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bir arkadaşımızın bir yazısı kafama dank ettirdi, Fotoğraf makinalarının içindeki cd böyle program vardır deyinde hemen cd yi taktım programı yükledim, varmış gerçekten şimdilik daha iyisini bulamadığım sürece onunla idare edeceğim. Bahsettiğiniz programı yüklemeye çalışacağım teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|