![]() |
|
![]() |
#151 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bir oraya bak, bir buraya... Söylenecek ne olabilir ki ? Ben sana bundan sonra sevelimciğim deseeem olmaz.. Sevgili Sevelim deseeem, çok uzun, kısaca SS desem ? Hem sen de anlamış olursun !! ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
|
Bende katılmak istiyorum.HP 735 digital foto makinem var. İstanbul'da oturuyorum fakat Edirne ,Tekirdağ ve Kırklareli civarlarında fotoraf çekebilirim.En son Edirnede çektiğim bir anıt çınarın resmi galeriye gönderdim saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-04-2005
|
![]() Fotoğrafçıların üye olması gerekmiyor sanırım..Örneğin İzmir'den katılanları üye listesinde bulamadım. Düzenleyen hasanulas : 28-04-2005 saat 20:50 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafçılar malina - İstanbul =) DarkYES - Rize,Artvin,Trabzon higs - Bursa adige - Samsun aybala - İstanbul backyard - Adana civarı (umarım) GEZEN1 - Antalya neslibek - İstanbul Enfantin - Isvicre catman - .......... gisela - Ankara qitted - Ankara SalihGüler - Ankara (diyelim mi efendim) SZT- Mersin capacı - egedoğa / İzmir Yılmaz - Kütahya Ömer Balyalı - Bursa zafer10el - İstanbul YKS - ........ Designum-Eskişehir, Adana... Cihangir-Bandırma Forester - Mudurnu /Bolu Marty - Almaty/Kazakistan Altunn - Kilis Kıvılcım - İstanbul Sevelim - Bursa Kağan- Muş Oktars - İstanbul, Edirne ,Tekirdağ, Kırklareli hasanulas - izmir aybala yerine ben yaptım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaçsever
|
''Egedoğa''...? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Darkyes değil ben eklemişim listeye ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaçsever
|
Sizi epey uğraştırdım,çok teşekkür ederim.Oldu olacak birde bu dostumuzun mesajının bölüm,kullanıcı adı ve tarih bilgilerinide verebilirmisiniz.Söz,sizi daha başka rahatsız etmeyeceğim.Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim, bir şey yapmadım. Sadece bir kaç sayfa geriye (2.sayfaya) baktım. ![]() Üye adının üzerine tıkladığınızda bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Yani aşağı ki sayfaya. (Belki gözden kaçmıştır diye yazdım) http://www.agaclar.net/forum/member.php?userid=481 Arkadaşımız ayın 8.Mart.2005 de üye olmuş ve en son 10.Mart.2005 de uğramış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflar
Çamların taze sürgünlerinin fotoğraflarını çektim. Herbiri farklı türden ancak ben hiçbirini tanımam ki, bana göre hepsi çam işte. Nereye ekleyeceğime karar veremedim. Bir ara birileri yazmıştı nerde yazıldığını hatırlayamadım. Bir havuz oluştursak sonra ilgili yere taşınsa fotoğraflar, ne kadar iyi olurdu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
-
|
merhaba arkadaşlar bu siteyi bulduğumda çok sevindim tereddütsüz üye oldum bir orman mühendisi olarak elimden geldiğince yardım edicem ayrıca bu siteden de öğreneceklerimiz de var tabi fotoğraf konusuna benide ekleyebilirsiniz Trabzon-İstanbul-Bartın ağırlıklı olarak fotoğraf gönderebileceğim yerler fotoğraf makinem HP PHOTOSMART 735, 3.2Mp |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
Şanssızlık bu ya çalışmaya başladığım yeni birimde altyapı çalışmaları dolayısıyla bir süre internet olmayacak ![]() Ayrıyeten tekrar internete kavuşulduğunde pek rahatça kullanma imkanım da olmayacak interneti. Fakat ben yine de pek bir sevinçliyim bu gün ![]() Çünkü çarşı izinlerimde fotoğraf makinem ile rahatça fotoğraf çekebileceğim. Böylece internete girmek ve ihtiyaçlarımı almak harici her hangi bir işe yaramayan izinlerim, daha işe yarara hale gelecek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafçılar malina - İstanbul =) DarkYES - Rize,Artvin,Trabzon higs - Bursa adige - Samsun aybala - İstanbul backyard - Adana civarı (umarım) GEZEN1 - Antalya neslibek - İstanbul Enfantin - Isvicre catman - .......... gisela - Ankara qitted - Ankara SalihGüler - Ankara (diyelim mi efendim) SZT- Mersin capacı - egedoğa / İzmir Yılmaz - Kütahya Ömer Balyalı - Bursa zafer10el - İstanbul YKS - ........ Designum-Eskişehir, Adana, Amerika..... Cihangir-Bandırma Forester - Mudurnu /Bolu Marty - Almaty/Kazakistan Altunn - Kilis Kıvılcım - İstanbul Sevelim - Bursa Kağan- Muş Oktars - İstanbul, Edirne ,Tekirdağ, Kırklareli hasanulas - izmir PhantomLORD-İstanbul Lazkopat-Trabzon,İstanbul,Bartın Aykan - Çorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
|
Kağan Tekirdağ olacaktı, yanlış yazmışsınız... Spooky de yazalım İzmit'ten.. Şimdilik az gönderiyor, öss'den sonra hızlanır.. Kalem ve Metin Kaya da çok güzel fotoğraflar gönderiyorlar.. Onları neden listede göremiyorum ? ![]() Düzenleyen Cihangir : 28-05-2005 saat 13:57 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaçsever
|
Galeri'ye aktardığım bir fotoğrafta anahtar sözcükler kısmına fotoğrafı çektiğim yer ve tarihini de eklemiştim,çıkmamış.Bende açıklama kısmına düzelterek yazdım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaçsever
|
Fotoğraf yorumu.
@aybala, Galeride yeralan bir fotoğrafıma yazdığınız yorumu anlayamadım. O fotoğrafı,Bartın-İnkumu'na bir gezi sırasında çektim.Ağacın tepesinde bulunduğu kayanın yüzyıllardır orada olduğunu söylediler.Arada yol,dağa yaslı binalar var.Belki bir kaç bin yıl önce ana kitleden kopmuştur,**** ana kitleyle arasındaki yumuşak kısmı deniz zamanla aşındırmıştır.Kayabilimci olmadığım için bilemeyeceğim..! Ayrıca,o çam ağacının bin yıllarla ölçülecek bir yaşlılıkta olacağınıda sanmıyorum.Siz neyi irdelediniz.Daha açık yazarsanız yanıtlamaya çalışırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
agaclar.net
|
O liste, öyle önemli olmazsa olmaz bir liste değil ki ![]() Kim kimdir tanımadığımız dönemde, iş bölümü için başladı. Oysa dediğiniz arkadaşlar, listede yer almasa bile benim için, fotoğrafçı hanesine yazıldılar bile ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|