![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Şanssızlık bu ya çalışmaya başladığım yeni birimde altyapı çalışmaları dolayısıyla bir süre internet olmayacak ![]() Ayrıyeten tekrar internete kavuşulduğunde pek rahatça kullanma imkanım da olmayacak interneti. Fakat ben yine de pek bir sevinçliyim bu gün Çünkü çarşı izinlerimde fotoğraf makinem ile rahatça fotoğraf çekebileceğim. Böylece internete girmek ve ihtiyaçlarımı almak harici her hangi bir işe yaramayan izinlerim, daha işe yarara hale gelecek ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafçılar malina - İstanbul =) DarkYES - Rize,Artvin,Trabzon higs - Bursa adige - Samsun aybala - İstanbul backyard - Adana civarı (umarım) GEZEN1 - Antalya neslibek - İstanbul Enfantin - Isvicre catman - .......... gisela - Ankara qitted - Ankara SalihGüler - Ankara (diyelim mi efendim) SZT- Mersin capacı - egedoğa / İzmir Yılmaz - Kütahya Ömer Balyalı - Bursa zafer10el - İstanbul YKS - ........ Designum-Eskişehir, Adana, Amerika..... Cihangir-Bandırma Forester - Mudurnu /Bolu Marty - Almaty/Kazakistan Altunn - Kilis Kıvılcım - İstanbul Sevelim - Bursa Kağan- Muş Oktars - İstanbul, Edirne ,Tekirdağ, Kırklareli hasanulas - izmir PhantomLORD-İstanbul Lazkopat-Trabzon,İstanbul,Bartın Aykan - Çorum |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Kağan Tekirdağ olacaktı, yanlış yazmışsınız... Spooky de yazalım İzmit'ten.. Şimdilik az gönderiyor, öss'den sonra hızlanır.. Kalem ve Metin Kaya da çok güzel fotoğraflar gönderiyorlar.. Onları neden listede göremiyorum ? ![]() Düzenleyen Cihangir : 28-05-2005 saat 14:57 |
|
|
|
![]() |
|
|