![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bana abi deyişinizi farketmiş ancak bozuntuya vermemiştim. İz süreceğinizi bilsem o zaman söylerdim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bir oraya bak, bir buraya... Söylenecek ne olabilir ki ? Ben sana bundan sonra sevelimciğim deseeem olmaz.. Sevgili Sevelim deseeem, çok uzun, kısaca SS desem ? Hem sen de anlamış olursun !! ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-04-2005
|
![]() Fotoğrafçıların üye olması gerekmiyor sanırım..Örneğin İzmir'den katılanları üye listesinde bulamadım. Düzenleyen hasanulas : 28-04-2005 saat 20:50 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafçılar malina - İstanbul =) DarkYES - Rize,Artvin,Trabzon higs - Bursa adige - Samsun aybala - İstanbul backyard - Adana civarı (umarım) GEZEN1 - Antalya neslibek - İstanbul Enfantin - Isvicre catman - .......... gisela - Ankara qitted - Ankara SalihGüler - Ankara (diyelim mi efendim) SZT- Mersin capacı - egedoğa / İzmir Yılmaz - Kütahya Ömer Balyalı - Bursa zafer10el - İstanbul YKS - ........ Designum-Eskişehir, Adana... Cihangir-Bandırma Forester - Mudurnu /Bolu Marty - Almaty/Kazakistan Altunn - Kilis Kıvılcım - İstanbul Sevelim - Bursa Kağan- Muş Oktars - İstanbul, Edirne ,Tekirdağ, Kırklareli hasanulas - izmir aybala yerine ben yaptım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-04-2005
|
''Egedoğa''...? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|