![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Eklediğin fotoğrafa baktım. Bu ağaç sadece 1 kare eklenebilirdi... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
HTML Kod:
Eklediğin fotoğrafa baktım. Bu ağaç sadece 1 kare eklenebilirdi... Hani derler ya başkalarını nasıl bilirsin? Kendim gibi... İşte bunun için eklemiştim. Farklı görüntüleri kendim için çekiyorum aslında. Sizler hep benimlesiniz zaten. Sizleri şahsen tanımıyorum ama aramızda bir gönül (ağaç sevgisi) bağının oluştuğu kesin. Asıl ben hepinize teşekkür ederim. Paylaşmayı seven birine bu fırsatı verdiğiniz için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Aybalam
Size aybalam diyorlar izninizle ben de böyle demek istedim. Sadece size demiyorlar. Aynı garip bakışlar benim de üzerimde. Bu kadın kafayı yemiş dediklerinden eminim. Elimdeki makine öyle profesyonel birşey de değil. Belki de özenti diyorlardır, alsın hevesini garip.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Dik açı
İyi olmuş malina. Elceğinize sağlık. Biliyorsunuz yeniyim buralarda. Zamanla öğreneceğim. Kötü örnek olmayı hiç istemezdim. Görüntü kirliliği oluşmasın değil mi. ![]() Bir soru daha: Az önce yazdığım mesaj almış başını gitmiş. Sizler alıntı yaptığınızda eni genişlemiyor da ben yapınca niye öyle garip bir şekilde genişliyor anlayamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
------------------------------------------------------ Gelelim benim kahve muhabbetine !! " Dur abicim ya, ne yaşlılığı ? Ben kızıma takılırım arada böyle, acayip kızıyor.. "Babaaa" diyor manalı manalı, kabul edemiyor.. Şimdi, yaşlı başlı adamın dağda ne işi var diye sorarlar adama.. Yaaaa " ------------------------------------------------------- Sevelim'e diyorum... Ben.. ![]() Kafam karıştı şimdi ! E yuh yani bana !!! I'm Sorry !!!! |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|