![]() |
Alıntı:
sn kgursan eft yaptım adresi özel mesajdan gönderiyorum |
Alıntı:
|
sn tillandsia , mesajınız alındı kaydedildi fideler nisan sonunda /mayıs başında gönderilecektir kolay gelsin
|
Alıntı:
|
Merhaba.
Sn. kgursan bende her renkten 1er adet istiyorum mümkünse. Toplam 12 adet. EFT yapınca özelden yazarım size. kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Merhaba
bende 2 set olarak her renkten 2 adet almak istiyorum, Yardımcı olursanız sevinirim bu form üzerinden ilk defa sipariş oluşturuyorum Ödeme ve adres bilgileri için size nasıl ulaşabilirim? ( whatsap kullanmıyorum) |
Merhaba,
5 adet koyu mor 5 adet pembe 5 adet apricot 5 adet kırmızı Akbank ödemesi yapıldı |
sn kzbnal , 2 set derken ?? ikişer mi demek istediniz ? Ben o şekilde kaydettim ödemenizi yapınca (İlk mesajda var) adres bilgilerinizi ÖZEL mesaj ile (mesajlar bölümü ) bu forumdan iletebilirsiniz. Teşekkür ederim
|
Alıntı:
|
Sayın kamil bey
Her renkten 3 adet lisianthus sipariş ödemesi yapılmıştır Saygılar bereketli satışlar |
Bende herrenkten 1 tane istiyorumonumuzdeki hafta ucreti yatiririm 30 lirayi mekezde oturmadigim iciin onumuzdeki hafta yatiririm
|
Merhaba Kamil bey.
Beyaz 4 ad. Yeşil 4ad. mor mavi beyaz 4 ad. Kırmızı 4ad. Koyu mor 4 ad. Olarak rica ediyorum, iyi günler kolay gelsin. |
Alıntı:
|
sn Rukiye ve sn nevzat kaydettim eşekkür ederim
|
Her renkten 2 adet için ödemeyi gerçekleştirdim. Teşekkürler.
|
Alıntı:
Bu arada adım kamil (Kadir değil !!) |
Alıntı:
|
Merhaba benim siparişim;
Koyu mor 4 adet Pembe 3 adet Şampanya 3 adet Kırmızı 4 adet Sarı 4 adet rica ediyorum |
Alıntı:
|
2 Adet Beyaz,(Arena )
2 Adet Mavi beyaz (Large blue picote) 2 Adet Pembe beyaz (large pink picote) 2 Adet Sarı 2 Adet Açık pembe,(clear pink) 3 Adet Lila, Lavander, 4 Adet Pembe (Pink) 4 Adet Apricot (kayısı) 4 Adet Şampanya (Romance Green) 5 Adet Koyu Mor, (Advantage purple) 5 Adet Yeşil 5 Adet Kırmızı (Red III) Toplam 40 Adet ayırmanızı rica ederim. |
tamam sn koko kaydettim nisan sonu mayıs başı göndereceğiniz adrese gönderilir teşekkür ederim
|
Merhabalar Kamil Bey,
Ben her renkten 10'ar adet istiyorum. Toplamda 120 adet iyi çalışmalar diliyorum,,, |
tamam sn Yok B kaydettim Mayıs başı gelir fideler
|
Teşekkürler Kamil Bey ödeme ve adresi mesaj olarak atarım
|
Ödemeyi hesabınıza yaptim; mesaj kutusuna bilgileri gönderdim,
İyi çalışmalar |
Kamil Bey merhaba,
Ben beyaz, lila, pembe, açık pembe ve sarıdan 2 şer adet Koyu mor, mor-mavi beyaz, pembe beyaz ve kırmızıdan dan 3 er adet istiyorum. Onay verirseniz en kısa sürede ödemenizi yaparım. |
Sayın Kgursan ben de sipariş ettiğim 24 fide için ödemeyi yapıp adres bilgilerimi özelden yazdım. Şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Kamil Bey geç kalmadıysam sipariş vermek istiyorum
1.Beyaz,(Arena ) 3 2.Koyu Mor, (Advantage purple) 3 3. Lila, Lavander, 3 4. pembe (Pink) 3 5. Açık pembe,(clear pink) 3 6. Apricot (kayısı) 3 7. mor-mavi beyaz (Large blue picote) 3 8.Pembe beyaz (large pink picote) 3 9.Kırmızı (Red III) 3 10 şampanya (Romance Green) 2 11.Sarı 2 olmak üzere 31 adet istiyorum Onaylarsanız ödemeyi yapacağım. Teşekkür ediyorum, kolay gelsin |
tamam sn pares başlığı kapatıyorum siz son siparişçisiniz !!
Bundan sonra gelecek siparişler "ARTARSA !" Veya almayan olursa onların yerine gönderilecektir. Kontenjan dolmuştur.. |
Merhaba... sipariş alıyorsanız bende tüm çeşitlerden 3'er adet almak istiyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili arkadaşlar,
aşağıda nick name leri yazılı arkadaşların ADRES bilgilerini bulamadım veya gelmemiştir. Lütfen eğer fide almak istiyorlar ise adres bilgilerini özelden göndersinler. adresi olmazsa fideleri nasıl gönderebilirim ki ? Eğer almaktan vazgeçtilerse lütfen bildirsinler çünkü başka sipariş alamıyorum. Arkadaşlarımın bilgilerine : Pembegül, Vildan sönmez,, Julia rose, Mister, Trilye, Gül 01,Tillandsia Ecz.necla,Smiy |
Kamil Bey ödemeyi yapıp, adresimi özelden gönderdim.
İlginiz için teşekkürler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025