![]() |
Sayın kgursan, fideleri göndermeye başladınız mı, eğer öyleyse, bana çarşamba gününden itibaren gönderebilirseniz, çok memnun olurum.
|
merhaba kamil bey fide kaldı mı acaba elinizde sipariş verebilir miyiz
|
Alıntı:
|
renk önemli değil kamil bey ne kadar kaldı elinizde teşekkürler
|
Alıntı:
|
tamam kamil bey sizden haber bekliyorum o zaman iyi çalışmalar
|
Kamil bey Adresimi tekrar yazdım özelden
|
Alıntı:
|
sevgili arkadaşlar bu gün lisi paketlerini göndermeye başladım ancak liste bahçede kaldı yarın getirip buradan sizlere bildiririm. kolay gelsin
|
Kamil bey fide kalırsa bende talibim unutmuşum önceden siparişe başlandığını :(
|
Gönderim başladıysa sabırsızlık vaktidir....
|
Öncelikle işlerinizde kolaylıklar dilerim Sayın kgursan. Çok geç değilse ben de varsa sipariş vermek isterim. İyi günler.
|
sn elif aydın iki gündür göndermeye uğraşıyorum , bu gün sadece 10 paket hazırlayabildim. size de gelecek.
İsteyenler siparişlerini yazsınlar ve adres bilgilerini göndersinler whats up dan da ulaşabilirsiniz ama karışık oluyor şaşırıyorum . Lütfen ne istiyorlarsa ve adres ve telefon numaralarını eriştirsinler çözüm buluruz iyi akşamlar |
Elinizde olanlardan 2 şer adet istiyorum Sayın kgursan. Kaç çeşit kaldığını bilmediğimden sizin bildireceğiniz sayıya göre ödemeyi yapacağım ve adresi bildireceğim.
|
Lisianthus
İyi akşamlar Kamil bey,
22 adet lisianthus icin eft gerçekleştirdim. Adresimi ve telefon numaramı özel mesajla gönderdim size. Emekleriniz için çok teşekkürler. |
Alıntı:
|
Kamil bey benim kargom geldi, teşekkürler.
|
Ben de kargomu teslim aldım. Elinize, emeklerinize sağlık Sn. Kgursan.
|
Alıntı:
|
Kargo geldi.
Teşekkürler. |
kargo geldi.Elinize sağlık.
|
Kamil bey ,
Ben 13-14.05.2019 pazartesi - salı günleri evde olmayacam , benim siparişimi salıdan sonra gönderirmisiniz ... Teşekürler |
Alıntı:
|
Tamam , hafta sonu gelir o zaman , sorun yok , teşekkürler
|
Sayın kgursan; kargo geldi, çok teşekkür ederim.
|
Sayın Kgursan benim paketimi kargoya hangi gün verdiniz? araya hafta sonu girdiği için Düzce ye gidip kendim almak istiyorum araya hafta sonu girince fideler zarar görmesin diye :)
|
Sayın Kgursan, kargom geldi çok teşekkür ederim. Paketten her bir çıkana ve ayrıca jestinize çocuklar gibi sevindim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kamil Bey lisi satışınız devam ediyor mu almak istiyorum
|
Kamil bey benim siparişleri kargoya verdinizmi?
|
Sayın kamil bey, kargomu aldım, teşekkürler. Yalnız iki pembe lisi demiştim üç tane göndermişsiniz, bir pembe bir beyaz zambak siparişi vermiştim yalnızca bir tane geldi. Gönderimlerde daha dikkatli olunabilirse daha iyi olur. Kolay gelsin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
SN S Torcu, siparişiniz ve adresiniz alındı gönderilecek kolay gelsin
|
çok sevindim mesaj olarak yazıyorum adresimi Kamil bey
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili arkadaşlar siparişleriniz kaydedilmiş ve bekliyorum ? Neyi bekliyorum Adres bilgilerinizi !! adres bilgileri gelenleri tamamını gönderdim şimdi adresi gelmeyenler, Şukran cantekin, Julia rosei memeur 68, vb b,rkaç arkadaş daha var. Jütfen almak istemiyorsanız belirtiniz iptal edelim fideler büyüyor tutamıyorum kolay gelsin
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025