![]() |
Merhaba efendim
1-2-3-5-6-9-11-12 birer adet istiyorum
|
Kâmil bey merhaba Beyaz - 5 adet Koyu mor - 3 adet Koyu pembe - 3 adet Sarı - 5 adet Kayısı - 3 adet Kırmızı - 5 adet Mavi beyaz - 3 adet Pembe beyaz - 3 adet toplamda 30 adet lisihantus siparişi vermek istiyorum.
|
Alıntı:
Not sizin talebiniz 24 adet toplam görünüyor. Sanırım doğrudur. Kolay gelsin |
Tamam sn Asena bilge ve Sn Elif Taşer, siparişleriniz kaydedildi, Nisan sonu-Mayıs başında fideleriniz vereceğiniz adrese ARAS kargo ile gönderilecektir kolay gelsin
|
LİSİANTHUS FİDE siparişi
|
Alıntı:
Söylemek istediğim öyle bir uygulama değildi. Kesekağıdına koyduğunuz fideleri ayrıca buzdolabı poşetinin içine giydirirseniz bitkinin nemi kaybolmaz diye düşünmüştüm. Neyse, sizin için hangisi daha uygunsa o şekilde olsun. 24 adet siparişimi onaylıyorum.. |
Kamil bey, grubumdan Emine Bozkurt hanım buraya üye olmadığı için sipariş verememiş ve benden rica etti.
İstekleri benim listemdekilerin aynısı, yine de tekrar yazayım, adres bilgilerini özelden gönderirim size.. 1.Beyaz,(Arena )--- 2 ad. 2.Koyu Mor, (Advantage purple)--- 2 ad. 3. Lila, Lavander,--- 3 ad. 4. Açık pembe,(clear pink)--- 3 ad. 5. Koyu pembe, (Rose)--- 3 ad. 6. Sarı, (Arena gold)--- 2 ad. İPTAL 7. Açık mor (purple)--- 3 ad. İPTAL 8. Apricot (kayısı)--- 3 ad. 9. mavibeyaz (Large blue picote) 10.Pembe beyaz (large pink picote) 11.Kırmızı (Red III)--- 3 ad. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İyi günler Kamil bey,
Ben de bütün renklerden ikişer adet istiyorum lütfen. Adresimi ve telefon numaramı özelden mesaj atacağım. Teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Bende 30 adet istiyorum hepsinden ikiser adet olursasevinirim
|
Kamil bey 30 adet istiyorum 2şer renk olsun butun renkler olsun tesekkurler
|
Merhaba Kamil Bey bende her renkten 5’er tane rica edicem
|
Alıntı:
|
Tamam sn rachel venüs ve şükrancantekin kaydettim nisan sonu-mayıs başında göndereceğiniz kargo adresine gönderilecektir kolay gelsin
|
10 adet kırmızı ve 10 adet pembe beyaz, 5 adette mavi beyaz benim için ayırır mısınız? Lilium siparişi de vermiştim, birlikte gelebilirler.
|
Alıntı:
|
Sayın kgursan konyaya gelme sürecinde nasıl bir aşama ve süre oluyor. ilk defa alacağım. bir de bunlar gelecek yıla kendi tohumunu döküp yenileniyor mu her yıl yeniden alıp dikmek mi gerekiyor...
|
Alıntı:
|
Merhaba Kamil bey bende 12 renkten 3adet rica ediyorum bol satışlar diliyorum
|
Sn.kamil Gürsan
4 adet Beyaz(Arena) 4 Koyu mor(advantage purple) 4 Lila (lavander) 2 adet Açık pembe(clear pink) 2 Koyu pembe (rose) 4 adet Sarı (Arena gold) 4 Açık mor (purple) 4 MaviBeyaz ( large blue picote) 4 Yeşil (romance gren) Toplam 32 adet siparişimi kaydetmenizi rica ederim. Şimdiden teşekkürler. |
Tamam sn. Sevim4 ve sn Juliarose, siparişleriniz kaydedildi Nisan sonu-Mayıs başında vereceğiniz kargo adresine gönderilecek. Kolay gelsin
|
Merhaba Kamil bey, benim listem şu şekilde.
Lilyum Beyaz 3 Pembe 3 Toplam 6 ad. 42 tl. Lisiantus Beyaz 4 Açık pembe 4 Mavi beyaz 4 Pembe beyaz 4 Kırmızı 4 Yeşil 4 Toplam 24 ad. 48 tl.+42 tl. 90 tl. hesabınıza gönderiyorum kolay gelsin. |
Tamam sn Nevzat. Teşekkür ederim
|
Kamil bey merhaba bu seneki siparişlerimi veriyorum
6 beyaz 7 koyu mor 4 lila 2 açık pembe 2 açık mor 5 koyu pembe 3 mavi beyaz 4 pembe beyaz 3 kırmızı 1 yeşil rica ediyorum kolay gelsin |
Tamam sn nurcantsc. toplam 37 ediyor. Kaydettim teşekkür ederim
|
Bende her bir renginden 2 ser adet almak istiyorum
24fide 48 tl |
Alıntı:
|
Kamil bey merhaba
Siparişlerime 5 koyu mor 5 koyu pembe ilave edermisiniz |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025