![]() |
Mesajınızı yeni gördm,
Elimde siyah gövdeli bambu var. Alıntı:
|
Teşekkür ederim, sitenizden sipariş veriyorum.
|
Mutlu Bey
Pembe çiçekli Rosa Rugosa elinizde varmı?Daha önce almıştım sizden. |
3 Eklenti(ler)
Rosa rugosa üretimini uzun zamandır yapmıyoruz. İngiltereden rosa rugosanın akrabalarından getirttik, onlardan üretim yapacağız. Çiçeği Katmerli ve müthiş kokulular.
Alıntı:
|
Mutlu bey hibiscuslar ne zaman satisa girer, siparisleri bekletiyorum.
|
Siz hangilerini istiyrsanız liste yapın, ben hazır olanları ve fiyatlarını belirteyim.
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bunlara ilave katmerli pembe vaya kirmizi hibiscus Eklenti 550044
|
Alıntı:
|
Rosa rugosa hansa,
Alıntı:
|
Mutlu bey merhabalar,
Bir ara sizden ful (grand duke) katmerli almıştım. Onu geçen donlarda kaybettim. tekrar almak istiyorum. Fiyat bilgisi nedir acaba? |
merhaba,
3 yaşında 30 tl 5 yaşında olanlar 50 tl. -5 den aşağı soğuklarda zarar görüyor, kışın korumak lazım. Alıntı:
|
Mutlu Bey, Selluka bitkisi var mı ? Elinizde olur olmaz almak istiyorum
|
Kendisinde 4 ay önce gül almıştım ve cidden gül geldi. Yani dışarda normal satılan güllere bakış açım o kadar değişti ki sayesinde, gelen gülün güzel görünüşü olsun kokusu olsun beni çok etkiledi. Kendisine dürüstlüğü ve başarısı için teşekkür ediyorum. Umarım bu seviyenizi hep korursunuz.
|
Papirüsler hakkında daha çok bilgi verir misiniz. Tam olarak cinsi ne? Cyperus papyrus mü cyperus alternifolius mu?
|
Sayın Mutlu bey;5350248 nolu posta çeki hesabınıza g 34 kodlu hafeti karası için kargo dahil 55tl yatırdım.Adresim mesaj bölümündedir.Sevgiyle kalın.
|
Siyah bambu istiyorum
|
Merhaba monstera albino Çelik gövde almak istiyorum sizde mevcutmu ?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025