agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Alışveriş > Fide, Fidan, Çelik, Saksılı Bitki, Kesme Çiçek, Kaktüs, Sukulent Satış
(https)

Beğeni Düzeni55Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-02-2012, 21:16   #1
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 29-08-2008
Merhaba,

Saksıya asılan saksılara büyük bitki dikemezsiniz, mevsimlik çiçeklerden hercai menekşe ve benzeri bitkiler dikebilirsiniz. Mevsimlik çiçeklerde arıları çeker.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bluemercan Mesajı Göster
Merhabalar ben izmirdeki evimin balkonunun uc kısımdaki demire asılı dikdortgen saksılara çiçek ekmek istiyorum balkonda 3-4 çeşit bodur agaç besliyorum bunların tozlaşması için balkona arı böcek çeksin diye çiçek ekmek istiyorum sizce hangi tür çiçek daha çekici ve uzun süreli olur ve ağaçların çiçek açtıgı donemde yani mart nisan mayıs arası çiçek açmış olması gerekir çiçeklerin de hangisi uygundur sizce ?

Mutlu Kutlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-02-2012, 16:01   #2
Ağaç Dostu

bluemercan's Avatar

Giriş Tarihi: 25-12-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mutlu Kutlu Mesajı Göster
Merhaba,

Saksıya asılan saksılara büyük bitki dikemezsiniz, mevsimlik çiçeklerden hercai menekşe ve benzeri bitkiler dikebilirsiniz. Mevsimlik çiçeklerde arıları çeker.
Tabi ben de o tür çiçek istiyorum ama mesela saksıdan aşağı dogru sarkan çeşit çiçek de var mı hani daha çok arı böcek çeksin diye bir de hangi tür çiçek önerirsiniz yani bu aylardan hazirana kadar sürekli üzeri çiçek olan maksat ağaçlarımı döllendirmek için çekicilik oluşturmak 2 yıldır meyve alamadım agaclardan cunku balkonun içindeydi şimdi balkonun önüne aldım çiçeklerle çekmek istiyorum sinek böcek arı ne varsa

bluemercan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-02-2012, 20:38   #3
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 29-08-2008
Petunya, sakız sardunya vb. çiçekler çok uzun süre çiçek açar ve sarkıcıdır. Ağaçlarınız çiçek açtığında mutlaka bir şekilde tozlaşacaklardır, meyve tutmaları için iyi beslemeniz lazım ağaçlarınızı.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bluemercan Mesajı Göster
Tabi ben de o tür çiçek istiyorum ama mesela saksıdan aşağı dogru sarkan çeşit çiçek de var mı hani daha çok arı böcek çeksin diye bir de hangi tür çiçek önerirsiniz yani bu aylardan hazirana kadar sürekli üzeri çiçek olan maksat ağaçlarımı döllendirmek için çekicilik oluşturmak 2 yıldır meyve alamadım agaclardan cunku balkonun içindeydi şimdi balkonun önüne aldım çiçeklerle çekmek istiyorum sinek böcek arı ne varsa

Mutlu Kutlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Kapalı
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025