![]() |
Ağustos ayında bahçeye ektiğiniz tohumları diyorsanız çimlenmedi demek için erken, ilkbaharda ektiğiniz yeri kontrol edin. Daha önce de yazdığım gibi her sene dökülen tohumlar baharda kendiliğinden fışkırıyor, zaten şimdi çimlenseler kışı çıkaramazlardı.
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Öncelikle emeğinize sağlık. Gerçekten de sağlıklı görünen fidanlarınız var. Aklıma şu takıldı; 80 derecelik su tohumun yapısında herhangi bir bozulmaya sebep olmuyor mu? Yetiştirdiklerinize bakılırsa olmuyor fakat bende böyle bir bilgi mevcut. Acaba sert kabuklu tohumlarda mı sıkıntı olmuyor? Paylaşımlarınız için teşekkürler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhabalar geçenlerde ıhlamurdan kök sürgünü aldım biraz geç kaldım biliyorum ama bekli tutar dedim.
Aldığım sürgünleri saksılara diktim, bu fidelerin tutma ihtimali varmı? Birde direk güneş alan bir balkona mı koymalıyım yoksa kök yapısı gelişene kadar yarı gölge bir yere mi? LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Alıntı:
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Alıntı:
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
günaydın.
bahçemdeki 5 yıllık ıhlamur ağacımı bahçıvan yanlışlıkla kesti. kök sürgünlerinden birine sahip çıktım ve 2 m lik tek dal olarak büyüdü. dallanması için nasıl bir budama vb. yapmalıyım? |
Bir komşumuzun agacının altında çıkan kçük br fideyi aldım.Yerden yüklekligi 5 cm anca artık agacın dibine düşen tohumdan mı yoksa kök sürgünümü bilemedim ama yapragı önceki sayfalarda bahsi geçen çınar gibi.
Ana agacıda tam bilmiyorum çiçek açıyormu diye ama agaç bayagı büyüktü 8 metre rahat vardır. Yazın diktim kökü ve topragıyla kurusa şimdiye kururdu heralde. Bakalım zamanla görecegiz çiçek açacak mı. |
Alıntı:
|
Ev içindeki iki yaşındaki ıhlamur fidanım mart ayında tomurcuklandı.Nisan ayı sonlarında bahçeye diktim.Ama tomurcuklar hala uyanmadı yani yaprağa dönüşmedi.Sizce bunun sebebi ne olabilir? Hala uyanma şansı varmı?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025