![]() |
Alıntı:
|
Ben, çekirdeği ekenlerin bilgisi olması amacıyla yazdım. Niyetim; daha sonra, o kadar emek verdim bilmiyordum ne yapabilirim kaygısına düşmemeniz idi.
|
Çekirdekleri kırarakmı ektiniz acaba
|
Alıntı:
|
elimde yazdan beri beklettiğim kayısı çekirdekleri var. bana ekim ayına kadar gölgede beklet ekim ayında toprağa at kendileri büyür dediler. şimdi bu çekirdeklerin elimde büyümesini görmek istiyorum. direkt toprağa mı atayım yoksa ne tavsiye edersiniz?
|
1. Bölüm
|
bugunlarde yedigimiz kayısı çekirdekleri ilkbaharda dikmek istiyorum nasıl kurutup ilkbahara kadar saklamaya bilirim
|
Alıntı:
Kolay gelsin... |
kayısı çekirdekleri çimlendi
|
Kayısı çekirdekleri çimlendi !
|
|
Kayısı çekirdeği güzel bir ağaç oldu ve çok mutlu :)
|
bilgilendirme için teşekkürler :)
|
kayısı çekirdeği çimlendirme
geçen yıldan kalan bir poşet kayısı çekirdeği bir umut diktim sonuç bu 1 ayda bu duruma geldi işin tuhafı poşetin içinde hiçbirşey yapmadan birde baktım kendiliğinden çatlamışlardı keşke tek tek plastik bardaklara ekmiş olsaydım bu şekilde ayırmak zor olacak
|
kayısı çekirdeği çimlendirme
5 Eklenti(ler)
1 ayda bu duruma geldiler
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar, fotoğraftaki kayısıyı geçen sene yazın toprağa ekmistim, bu sene ilk baharda filizlendi, son 2 haftada boy attı ve dallanmaya başladı 30cm kadar boy attı, yapraklarına veya dallarına herhangi bir budama yapmam gerekli mi yoksa daha erkenmidir?
|
Çekirdekli mi ekmek gerekiyor çekirdeksiz mi?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025