![]() |
Allaha şükür ne kadar uzun geldi, bu sene bana kar severimde bu kadar deil herşey yerinde güzel karda uludağda benim terasımda çok kar güzel deil. Aslaaaaaa.
|
Alıntı:
Hemen postalayın bana lütfen, kargo ücreti ödemeli hemde:)). Büyük konuşmamak gerek ama, kar dendimi dayanamıyorum... Saygılarımla lütfen. |
cemre düştü ama ben hala bu hafta da aşı kalemi topluyorum. problem olmaz değil mi sizce . çok yer gezeceğim çok çaba sarfedeceğim bu hafta bu iş için.
|
Kalemdeki gözler uyanmadıysa hiçbir problem olmaz.
|
Sayın Lonicera Ben uyandığımda mesajınızla karşılaştım iyi günler dilerim
|
Günaydın Saim bey, size de iyi günler...
|
çok teşekkür ederim lonicera
|
İzninizle bu konuya ben de bir açıklama yapmak istiyorum. "Cemre"den kasıt, sıcaklık değildir. Daha ziyade şu şekilde olduğunu düşünüyorum:
İlk cemre havaya düştüğünde hava sıcaklığı artar. İkinci cemre suya düştüğünde sular "zemheri suyu" diye tabir edilen buz gibi halinden kurtulup daha sıcak bir hale gelir. Donmuş çeşmelerin buzu çözülür. Üçüncü cemre toprağa düştüğünde baharı müjdeler. "Toprak" derken bitkilerin kastedildiğini düşünüyorum.. |
Son mesajdan bugüne 1 yıl olmuş. Kısmetse 2013 yılı cemrelerine çok az bir zaman kaldı.
Birinci Cemre havaya (19-20 Şubat) İkinci Cemre suya (26-27 Şubat) Üçüncü Cemre (5-6 Mart) toprağa düşecek. 2013 ekim dikim sezonu çok yaklaştı, yavaş yavaş tüm hazırlıkları bitirmek lazım. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025