![]() |
Şişen tabletlerin suyu dengeleme özelliği varmı acaba? Tohumların çimlenmesindeki en büyük sorunlardan biri aşırı sulamadan kaynaklanan tohum çürümeleridir
|
Tabletler tohum ekildikten sonra, sadece altlarındaki tabaktan mı sulanacak yoksa ustünden de su verilecek mi?
|
Sisen tablete cicek sogani ekilir mi acaba
|
3 Eklenti(ler)
Merhaba Agaclar.net sakinleri ,
Bende bir siteden buldum 12'şer adet 2 farklı ebatta aldım küçük olan baya bi küçük diğeri idare eder . Aldıklarım 1. Resimde , ikinciye aldım bu sefer jiffynin en büyük ebatlı olanlarından siparişi verdim beklemedeyiz :) ; |
hangi siteden aldınız?
|
E-tartes diye bir site googleden bulursunuz çok güzel şeyler var ben siparis verdim bugün , uygun fiyata satış yapıyor özellikle sordum jiffy marka mı diye evet 1000lik kutularda alırsanız amblemli kutusunda verebiliyoruz dediler hem bu fiyata denenir :)
|
Bu arada ilk aldıklarım bu siteden değildi dipnot olarak söyleyim . Bu sipariş verdiklerimden daha umutluyum çünkü sadece tarımla uğraşan bir yerden aldım .
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
e tartes benimde beğendiğim site
|
Sebze fideleri yetiştirmek istiyorum ama plastikle temas etmesini istemiyorum(plastik bardak,plastik saksı vb.) bu şişen tabletlerin veya saksıların toprakta erimediğini söylüyorlar bu yüzden toprak kirliliği yaparmı diye düşünüyorum kullanan arkadaşlar ne düşünüyor
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025