agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı)
(https)




Beğeni Düzeni574Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-01-2014, 21:40   #11
Ağaç Dostu
 
feyzon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-02-2008
Şehir: İstanbul, Bolu
Mesajlar: 289
Galeri: 7
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülcicek Mesajı Göster
sayın fezyon işte aadıgım cevap buydu bugün baktım güllere ve sürmek için baharı bekliyor vaziyetteler ben agaçlara su yürümesini beklerken komşu bahçedeki gözler sürmüş olacak buda nisan sonu olur sanırım bense komşunun gözler sürmeden alıp buzdolabında bekletirsem benim bahçedkiler su iyice yürümüş olacagından tutması garanti olur sanıyorum cevap için teşekkürler ama hangi tarihte almalıyım onu bilemiyorum ))
Sayın gülçiçek dalları almak için en uygun zaman su yürümeden (canlanmadan) hemen önceki zaman. Böylece bekleme süresi en kısa olacak şekilde ayarlanacaktır. Ayrıca buzdolabında nemli bir beze sararak bekletirseniz su kaybı en az seviyede olacaktır. İyi akşamlar.

feyzon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
aşı makası, aşılama


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025