![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-06-2006
|
Jojoba bendede vardı uzun zaman 4 -5 cm de kaldı kışı boyle geçirdi sonra yaprakları döküldü sapı kaldı öldü herhalde |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
http://www.agaclar.net/galeri/showim...imageuser=9130 Burayı bulamamıştım, o yüzden bu resim galeride idi. Bilgilerinize. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-04-2009
|
pasifflora edulis |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
|
paw paw (asimina triloba) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
|
blue jacaranda |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
|
naranjilla |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Buraya yüklediğiniz fotoğrafların veritabanında kullanılabilmesi için boyutlarının 12 no lu mesajda açıklanan kurallara uygun olması gerekiyor. http://www.agaclar.net/forum/showpos...7&postcount=12 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Ferda Ülkümen, Çiçek va ağaç isimlerinin mutlaka Lâtince mi olmsı gerekiyor? Acaba Türkçe isimleri olanları da yanına eklemek mümkün mü? Böyle bir olanak varsa çok memnun olurum. Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Hozat Veritabanında bitkilerin Latince isimlerinin yanında, Türkçe isimlerini, birkaç adı olan bitkilerin diğer isimlerini, ayrıca yöresel isimlerini de işliyoruz. örnek; http://www.agaclar.org/agac.asp?id=809 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-08-2009
|
Gojiberry (Lycium barbarum)
çimlenen gojiberry'ler ve tohumların içinde bulunduğu meyvesi. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu bölüm güzel bir bölümmş. İlk defa gördüm. Köyümüzde üretimi yapılan bitkilerin tohum, çimlenme fotoğraflarını bu sene yüklerim. Çeşitli tohumları çimlendirerek bu bölüme katkı yaparım. Bunun için bir klasör açıp hazırlıklara başlıyorum. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
10 Aralıkta ektiğim cüce hatmileri bu gün şaşırtım. Tohumları ekerken fotoğraflamayı unuttum, bundan sonra ekeceğim tohumları fotoğraflarım, önce bir cetvel almam lazım ![]() ![]() Fidelerim için, fide tetiştirme torfu kullanıyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitkinin veritabanındaki sayfası. Benim ektiklerim, adından da anlaşılacağı gibi, cüce olanlar, yani bitkinin boyu bu kadar uzamıyor, ilk defa yetiştireceğim için ortalama boyu hakkında bir fikrim yok. Bitkinin ortalama boyu hakkında bilgim yok demiştim, bu gün sevgili Jineop'tan aldığım bilgiye göre, bitki en fazla 60-70 cm. boylanabiliyormuş. Fotoğrafı yükledim ama silmeyi başaramadım, uygun değilse siler misiniz? Düzenleyen Adalet Yağcı : 11-02-2010 saat 17:03 Neden: İlave bilgi. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Adalet hanım, Fidelerin fotoğrafını düz renkli bir fonda (A4 kağıt gibi) çekerseniz, görünümleri daha belirgin olur. Veritabanında kullandığımız fotoğrafların belli boyutlarda olması gerekiyor: Fotoğraf özellikleri İki ayrı genişlikte fotoğraf kullanabilirsiniz. 400 piksel ve 600 piksel Sayfa düzeni açısından ara ölçüler kullanmayın. Fotoğraflarları sıkıştırırken dikkat edin. Ayar bölümünde 50 ya da 60 rakamlarını işaretleyin. Fotoğraflarınızı bu kurallara uygun yüklemelisiniz. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Ipomea Nil, Gündüz sefası ![]() Ekim 20 Şubat ![]() Çimlenme 23 Şubat, dış ortamda günün değişken ısısı ile. ![]() Bitkinin Veri tabanındaki sayfası Düzenleyen Adalet Yağcı : 06-03-2010 saat 22:32 Neden: Veri tabanı sayfası eklendi. |
|
|
|
![]() |
|
|