![]() |
|
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-04-2018
|
2 tane kudret narı fidesini kaç litrelik saksıya dikmek yeterli olur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Saksı ne kadar geniş ve derin olursa o kadar verimli olacaktır. Geçen sene açık alandaki kökler 100 cm kadar olmuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-04-2018
|
15 lt lik saksıya 2 fide diksem olurmu? yaklaşık çapı 29 cm boyuda 27 cm en büyük bu boy satılıyor benim saksı aldığım yerde. Yerim çok genil olmadığı için 2 saksıya ve daha büyük saksı kullanmak istemiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-06-2018
|
Haziran da tohumdan ekim yapılabilir mi. Ya da fide temin etmek mümkün müdür? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-12-2018
|
Merhabalar,ben de kudret narı tohumunu çimlendirmek için geç kaldım.Acaba fide temin etmek mümkünmüdür ve de sipariş edilmesi halinde kargoda zarar görür mü?Şimdiden hepinize başarılar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-02-2020
|
Elinizde fazla tohum var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-10-2018
|
Etkinlikte tohum talebi kapanmıştır. Maalesef paylaşan olsada artık talep edemeyecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-05-2021
|
Ya benim moralim bozuldu 60 tane tohum söyledim 6 tane komşuya verdim 3 tane filizlendirdi pet bardakta ektiklerim çimlenmedi. 3 gün suda beklettim yarsınıda test amaçlı çıtlattım yandan hiçbiri 16 gün oldu çimlenmedi. Kağıt havluda ıslatıp kavanoza koyduklarımdan 3 tane çimlendi onlardanda 1 tanesi sonraki gün çürüdü. 1 haftada nasıl çimleniyor milletin benim niye çimlenmedi 2-3 günde bir duruma göre suluyorum bol güneş alan balkonumda duruyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|