![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Yapraklarını dökünce de çiçek acmaya başlıyor. Hüüü! Hüü! ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Üzerinde çiçekleri var. Sökeyim mi? (Küçük bir fidan) Maalesef babamın diktiği 30-35 yaşlarındaki ağacı kesmişler. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili GLCN, Okuldaki preacoxlar geçen yıl bol sıcak gördüğünden iyi çiçeklenmişlerdi doğal olarak bu yıl ağaçlarda bol tohum var. Sevgili BALIKCI, aralığın sonunda çiçeklenir preacoxlar bu nedenle yapraklarını döker dökmez çiçek açmaz açarsa da merak etmeyin yerini değiştirin olmadı elinizden geldiğince kök etrafındaki toprağını dağıtmadan söker yer değiştirirsiniz. Ama yasağa uyun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
170-180 cm olarak kış tatlısı isteyenler http://www.mineflora.com/product.asp...771&associate= bu linke bakabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Tohumdan yetiştirmeyi denemiştim ama kısmet olmadı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-05-2007
|
Şimdi arkadaşlar ben kış tatlısını tohumdan çimlendirmeyi başardım fakat evin içinde ,henüz iki yaprak ne zaman dışarıya almalıyım çimlendirdiğim saksıda dışarı koysam ölürmü? **** ne zaman toprağa dikmeliyim,bileniniz varsa anlatabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
bbuurrccuu, forumu baştan sona okudunuz mu bilemiyorum. 22.03.2007 tarihinde tohumunu çimlendirdiğim bir kış tatlısı var. 2007 Kasımda bahçeye diktim. Dikerken 2 kocaman yaprağı vardı. 2 gün önce ne alemde diye baktığımda 15 cm lik boyuna rağmen bir sürü minik minik yapraklar çıkartmış olduğunu gördüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-05-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Bu ağacın tohumunu bulmak için çok geç kaldım sanırım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Bu bitkinin fiyatları çok artacak ve sanırım insanlar bulmakta zorlanacaklar bir firma Bursa'daki tüm fidanları toplamış. Sevgili Sonya'dan öğrendiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam yurt dışında 2 yaşında fidan 38 avro idi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Alıntı:
Sevgiyle. |
|
![]() |
![]() ![]() |