![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Biraz daha büyüsünler, bu arada durabildikleri kadar sıcak ortamda dursunlar eğer plastik bardağınızın altı delikse ve köklerde artık alt kısmından zorluyorsa saksıya veya daha rahat bir ortama alırsınız... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-03-2007
|
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BARDAĞIN ALTI DELİK VE FİLİZLENEN 2 HURMADA AYNI BARDAKTA GUNEŞ ALAN CAMIN ÖNÜNE KOYMUŞTUM ACABA UYGUNMUDUR O ODAMDA ISITMA YOK ISITMA OLAN ODAYAMI KOYMAM GEREKİR ACABA ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-02-2007
|
Nisan ayının ilk haftasında ektiğim hurma çekirdekleri köklenmişler.Ama hala gün ışığına çıkmadılar.Serada sıcak bir ortamda bulunuyorlar.Sulamayı nasıl ayarlamalıyım bir bilgim yok.Suyu severlermi acaba? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çiçeksever
Giriş Tarihi: 13-12-2006
|
Ben de çimlendirmiştim. 3-4 senedir 10-15 cm geçmedi. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=4419 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-07-2006
|
merhabalar; bende hurmaları çimlendirdim pamuk arasında daha sonra plastık bardaklara ektim ,bardakların altı delikti, hurmada yaklaşık beş gün sonra köklerini bardakların altından çıkardı iki tanesi bahçeye diğerlerinide saksılara aldım ama daha hiç yeşillik vermedi kçklendikten ne kadar süre sonra ilk yeşilliğini verir ,paylaşırsanız sevinirim... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-04-2013
|
hurma çimlendirmek kolay olabilir sanırım ama ağaç haline getirmesi erkeği dişisi vesaire çok zordu sanırsam.biraz araştırılırsa anlaşılır bilgiler var |
|
|
|
![]() |
|
|