agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı)
(https)

Beğeni Düzeni47Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-04-2008, 17:59   #1
Ağaç Dostu

BenBen1967's Avatar

Giriş Tarihi: 09-10-2006
Galeri: 3
Sizin hurma çekirdeği bayağı büyümüş . Bendeki hala tek yaprak umarım sizinki kadar olur .
Bu arada noktalı harfleri ve noktadan sonra büyük harfle başlamayı unutmayalım . Kısacası türkçemizi düzgün kullanalım .

BenBen1967 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-04-2008, 01:31   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 26-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BENBEN1967 Mesajı Göster
Sizin hurma çekirdeği bayağı büyümüş . Bendeki hala tek yaprak umarım sizinki kadar olur .
Bu arada noktalı harfleri ve noktadan sonra büyük harfle başlamayı unutmayalım . Kısacası türkçemizi düzgün kullanalım .
Tamam bundan sonra türkçe.Genelde internette yazarken "ğ-ş-ç-.." gibi harfler gönderildikten sonra değişikliğe uğradığından bende ne olur ne olmaz diye türkçe karakter kullanmamıştım.Zoraki öğretiler işe yarıyor fakat bizim açımızdan değil.Türkçeyi özgürce kullanabilmek açısından çok sevindim ve bu siteye olan hayranlığım daha da arttı.Tahminen 3 yıllık kabe hurmam tam zamanını hatırlayamıyorum.Büyürken bir hayranlıkla izliyordum bakımı nasıl olur bilmiyordum ki hala da öyle.Yeni filizinin rengi sarımtrak ve bu beni korkutuyor.hani diyorlar ya çiçeklerle konuşsanız anlarlar diye aslına bakarsan inanmam fakat arada onunla konuştuğum bile olur,delice ama yapmam dediğim şeyi yapmış bulundum botanik sevdası aşkına.Acaba daha gür ve daha canlı görünmesini nasıl sağlayabilirim.resimde saksı boyu ve bitkiyi net görmüşssündür sanırım tekrar saksı değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum da kökleri fazladır nasıl yapmalıyım.Bu bitkide de kök budaması yapılabilir mi?

nicolas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-12-2013, 01:03   #3
Ağaç Dostu

habiş's Avatar

Giriş Tarihi: 03-11-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BenBen1967 Mesajı Göster
Türkçe dilini doğru kullanmak dilin adını da doğru kullanarak olur zira Türkçe dilinde özel isimler büyük harf ile yazılır; ez geçemedim yani o kadar vurgu yapmışsınız.

habiş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025