![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2014
|
Sayın milla yaşadıklarına çok sevindim. Ben yeni bir toprağa aldım. Tropikal bitki toprağı. Havadar toprak iyi geldi. Çok daha mutlu oldular. Daha hızlı gelişiyolar şimdi. Sizinki de ilk gerçek yaprağını çıkarmış Güneşi ve suyu çok seviyorlar. İşte benimkiler ... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2007
|
Buzdolabında unuttuğum pawpaw tohumlarım
Bu yıl sene başında amerikadan getirttiğim pawpaw tohumlarını, ıslak havluya sararak hava alabilen şişe içinde buzdolabının kapağına atmıştım. 20 kadar vardı. şişeye zaman zaman su ekledim. Tohumları aldığım kişi nemsiz bırakma demişti. Sonra unuttum tohumları. 10-15 gün kadar önce tekrar hatırladım ve hemen çıkartıp ektim. Fazla ümidim yoktu ama, çimlenmede sıkıntı oluşmadı. 1-2 tanesi dışında hemen hepsi çimlendi. Fazla ümidim olmadığı için hepsini sık sık ekmiştim. şimdi hepsi çimlendi, yerleri dar. ne yapsam diye düşünüyorum. Şimdi mi sökeyim yoksa hepsi kafayı kaldırıp çimlenince mi sökeyim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-09-2015
|
Sn. Adiyez biraz geç bir cevap olacak ama umarım hemen şaşırtma yapmışsındır. çünki kökler birbirine karışacaktır. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
Benim cevabım da biraz geç oldu. Şaşırttım evet ama, tam kökleri birbirine giriyormuş. Biraz daha geç kalsaymışım fırça gibi olacakmış. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Paw paw
Alıntı:
PAW PAW FİDELERİNİZ NE DURUMDALAR, MERAK ETTİM. TUTTULAR MI, BOYLARI NE KADAR, RESİM PAYLAŞABİLİRMİSİNİZ. İMKANINIZ VARSA SİTEYİ DAHA SIK TAKİP EDİN, ÇOK YARARLI VE İLGİNÇ KONULAR BULACAĞINIZA EMİNİM. PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUM. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
|
Mustafa bey, maalesef araziye dikince hepsi kurudu. Çanakkalede bir arkadaşa kışın 2-3 tane göndermiştim onlar noldu sormadım. araziye dikmeden önce gayet iyi durumdalardı aslında. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Üzüldüm inşallah benimkiler filizlenir de büyütürüm. Ama bolu Gerede de köye diktiğimiz iki fidan kışı atlattı ve uyandılar. İkiside iyi durumdalar. Bakalım bu yaz nasıl bir gelişme gösterecekler. |
|
|
|
![]() |
|
|