agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı)
(https)




Beğeni Düzeni16Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-01-2017, 10:06   #25
Ağaç Dostu
 
Muda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2013
Şehir: Afyonkarahisar
Mesajlar: 3,817
Galeri: 8
Türkiye'de karabiber genelde iki çeşit olarak tüketilmekte. Malabar karabiberi çekildiği zaman beyazlığı, acısı fazla ancak koku oranı sarawak karabiberine göre daha azdır. Sarawak karabiberi ise daha siyah acısı az ancak karabiber kokusu oldukça yoğundur. Bunların dışında beyaz karabiber, yeşil karabiber, kırmızı karabiber de bulunmakta. Hepsinin fotoğraflarının bulunduğu yerin linki aşağıda.

https://www.alibaba.com/product-deta...031754140.html

Yetiştirmek isterseniz ülkemizden de kolay bir şekilde bazı baharatçılarda bularak ekebilirsiniz. Her ne kadar sıcak bir ortam istese de denemek kolay ve yurt dışından ne geleceği bilinmeyen ürünlere göre ucuz.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
biber, karabiber


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025