agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı)
(https)




Beğeni Düzeni53Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-03-2013, 15:17   #27
Yeni Üye
 
xedulya's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-10-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 22
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mandalinleerik Mesajı Göster
Dayanamayıp annemi aradım. Yanlış bilgi vermişim Sütlaça değilmiş, özür dilerim. Üzüm Kompostosu, üzüm reçeli ve şeftali reçeline 2-3 yaprak koyuluyormuş. Çokta güzel oluyor tavsiye ederim. Bu kesin bilgi
"komposto" kelimesinin duyunca dayanamayıp yaptığım elma kompostosunun içine bi yaprak atıp 2 dakika kaynatıp yaprağı çıkarttım ben de, içinde bi tutam da tarçın olduğu için çok baskın bi tat olmadı ama çok güzel bi lezzet kattı. teşekkürler tavsiyenize. bu arada yaprağına çok zor kıyıp, yakında sararacak olan bi tanesini tercih ettiğimi de itiraf etmeliyim

mandalinleerik ve Vegy beğendi.
xedulya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
ıtır, sardunya


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025