![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
Şehir: izmir
Mesajlar: 998
|
Dayanamayıp annemi aradım. Yanlış bilgi vermişim Sütlaça değilmiş, özür dilerim. Üzüm Kompostosu, üzüm reçeli ve şeftali reçeline 2-3 yaprak koyuluyormuş. Çokta güzel oluyor tavsiye ederim. Bu kesin bilgi ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-10-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 22
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
Şehir: izmir
Mesajlar: 998
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-04-2009
Şehir: ankara
Mesajlar: 18
|
merhaba, bu yemeklere reçellere koku vermesi için yaprakları kullanılan ıtır çeşidi sanırım. Latince adını bilen var mı acaba, kokten mi yetişiyor ve ne zaman. Ben de yetiştirmek istiyorum bilgi verir misiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim tecrübem ıtırı direk toprağa dikmek üretmek için en güzeli. Geçen sene su içinde oldukça uzun bekletmeme rağmen çok az köklendi. Daha fazla dayanamayarak toprağa diktim. Zaman zaman budayıp bu dalları toprağa dikerseniz kökleniyorlar. Bahçede yetişmiş olsa her sulamada çok güzel kokacağını düşündüğüm bitkilerden. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ıtır, sardunya |
|
|