![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İskenderun 16 Anamur 16 Alanya 16 Antalya 16 Finike 17 Fethiye 16 Marmaris 17 Bodrum 16 Kuşadası 16 Çeşme 16 Didim 16 Foça İzmir 15 Ayvalık 11 Tekirdağ 9 Kumköy 7 Akçakoca 9 Sinop 9 Samsun 10 Trabzon 9 Hopa 9 Sevim Hanım; Sakın yanlış anlamayın lütfen! Bir şeyleri kanıtlamak değil niyetim..Aklıma geldi. Merak ta ettim doğrusu. Sırf gözlem amaçlı olmak üzere, Meteorloji Genel Müdürlüğü sitesinden, bu sabaha ait deniz suyu sıcaklıkları verilerini aktardım. Şayet unutmazsak, birde 28 şubat veya sonrası bir günü yayınlanacak verileri de buraya aktaralım. Bakalım rakamlarda değişiklik olacak mı? Beklemiyorum ama, hani şok bir ısınma sözkonusu olacak mı? Not: Foça' ya ilişkin ölçüm sonucu sitede yok! |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
Bende yörüklük var. Israr ediyorum. Önçe Toprak ısınır. Isınan toprağın ısısı yükselir havayı ısıtır. Toprak ısınmazsa hava da ısınmaz. Suyu zaten tartışmıyorum. En son o ısınır. Yani mevcut ısının üstüne, hangisi daha çabuk ısınır. (Foça'nın sitede ölçümü olmaması normal, bir buralarda deniz suyunu karpuz kabuğu ile ölçüyoruz) ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kaybettik
|
Karpuz kabuğu denize düşmeden denize girilmez derdi annem biz çocukken O konuda size katılıyorum. Ama onun dışında haklısınız demek için havanın suyun, toprağın canlanmasını bekleyeceğim. Malum hangi sıra... Çok önemli![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Halil Önen; Yörükler, cemre konusu gündeme girdiği dönemlerde de vardı. Hemde gerçek anlamda yörüklüğü yaşayanlar!.. Ya onlar sizin kadar ısrarcı değillerdi? Ya da; ısrarları, genel kabul görmüş bir inancı değiştirmeye yetmemiş. Ben de, sizi ısrarınızdan vazgeçirmeye çalışmayacağım. Konu benim için kapanmıştır.Saygılarımla.. |
|
|
|
|
![]() |
|
|