![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2009
|
Merhabalar Tarlamızda Aydında yetişen sarı incirlerden var. Tazeyken tadı da kokusu da gercekten güzel. ama yola dayanmadığı, hemen tüketilmesi gerektiği için yaşken satılamıyor. Kurutunca da satamıyoruz doğru düzgün. Bu ağaçlara tazeyken satılabilecek meyvesi dayanıklı mümkünse siyah incirden kalem aşısı yapmak istiyoruz. Acaba aramızda bu tür incirlerin kaleminden ücreti mukabilinde gönderebilecek kimse var mıdır? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-06-2008
|
Alıntı:
bende çeşit olarak BARDACIK, LOP, SİYAH İNCİR, SARI BARDACIK VE SARICA çeşileri var |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-07-2017
|
Omer Bey selamlar, Size Singapur'dan yaziyorum. "merhaba bende çeşit olarak BARDACIK, LOP, SİYAH İNCİR, SARI BARDACIK VE SARICA çeşileri var" Mesajinizi okudum, acaba mevsimi gelince sizden celik temin edebilir miyim? Kasim ayinda Istanbul'a ailemi ziyarete gelecegim. Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim. Saygilar selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-07-2017
|
Munevver Hanim selamlar, Size Singapur'dan yaziyorum. "Tarlamızda Aydında yetişen sarı incirlerden var. Tazeyken tadı da kokusu da gercekten güzel. " Mesajinizi okudum, acaba mevsimi gelince sizden celik temin edebilir miyim? Kasim ayinda Istanbul'a ailemi ziyarete gelecegim. Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim. Saygilar selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Incir Tohumdan Basıl Coğalir?
Merhaba Paki incir tohumdan nasıl çoğalır? Tohumu incir meyvesinin kendisi mi yoksa meyvenin içindeki küçük çekirdekler mi? Tohum Dikimi yine kasım aralık aylarında mı yapılır? Tohum olarak marketten aldığım kuru incir olur mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|