23-07-2009, 14:40
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2007
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi isolet
Noni ağacı bana pek yabancı gelmedi. Bizim üniversitede bol sayıda var galiba öle tahmin ediyorum. Bir sürü dut ağacı var ama ağaç normal dut gibi durmuyordu. Bende merak ediyordum bu ne ağacı diye meğersem Hint dutu imiş. Bu ağacın tohumları neresinde nasıl oluyor acaba? Eğer bana topalma zamanı ve nasıl toplama hakkında bilgi verecek arkadaşlar olursa ben bunları toplayıp sizlerle paylaşabilirm. Eğer tabi doğru ağaçsa. En yakın zamanda gidip fotoğrafını ekleyip bu başlık altına koyayım. Eğer tahminlerim yanlış değilse sizlerle paylaşak bişe bulduğum için çok sevinirim.
|
doğru ağaç olduğunu sanmıyorum...türkiye dış ortamda yetişmesi zor olan bir ağaç , nette verilen bilgiler doğruysa antalyada iklimi yetersiz kalıyor. seralada sıcaklık kışın bazen - dereceleri görüyor..noni için minumum sıcaklık 17c olması gerekiyor..(bana kalırsa enaz 5c sıcaklık olması gereken sıcaklıtır diyorum)
konu başlığının hemen altında noni fotoları yeralmakta görmüş olman gerekir..  meyvaların içindede tohumları var..
sizin üniversite hangisi merak ettim...
|
|
|