![]() |
Arkadaşlar hep aynı derften işkayet ediyoruz ben kükürtledim bir hafta sonra burumu bildiririm.
|
1 Eklenti(ler)
Sürekli tomurcuk veriyor ama açan çiçekler hiç sağlıklı olmuyor ve 1 2 gün sonra düşüyor. Yapraklarında da bazı değişiklikler oluyor. Camın önünde sabah güneşi alıyor perde arkasından.sizce neden böyle
|
Daha önce yenigineden çelik alıp suda köklendirdigimi hatırlıyorum fakat artık aldıgım çelikler çürüyor. Nedenini anlamadım. Bilenler bilmeyenlere anlatsın Allah için.
|
benım de 3 saksı cok guzel gelısen cam guzellerın nedenını bılmedıgım bır sekılde anıden yaprak dokmeye ve kurumaya basladı nedenını bır turlu cozemedım..
|
1 Eklenti(ler)
Hafta sonu çiçekçiden aldım yeni ginelerimi. İlk gün keyifleri bayağı yerindeydi. Fakat dun aksam üstü bir tanesinin çiçekleri ve yaprakları baslarini egmeye başladı. Ne yapacagimi şaşırdım ve birazcık su verip aksam güneşi alan balkonuma çıkardım. Bir iki saate kendine geldi. Fakat bu sabah daha da kötü olmuş. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuda tecrübesizim, lütfen kurtarmama yardım edin. :confused:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cam güzelinin ithal ve tek katlılarını bulabiliyoruz şimdilerde.Katmerlileri arıyor gözüm çiçekçilerde ama nafile.Çiçek seven azalmışmıdır ne evlerdede bulamıyorum katmerli olanlarını.Sizinkiler ithallere inat çok güzel göz alıcı.
|
Tohumunu nasıl alıyorsunuz ben alamadım arkadaşlar
|
Arkadaşlar benim katlı cam güzellerim var şuanda doğu smda pencerede duruyorlar malum bursanin havası sert onları içeri almalıyım ben saksılara poşet geçirmeyi düşünüyorum yerinde bırakarak önerileriniz
|
Alıntı:
|
Günaydın
Yazıların tümünü okudum bu bitkiyi tohum vermez çelikten çoğaltılmaz ve uzun yaşamaz hale getirip bize sunmaya başladılar
İstanbulda satış yapan firmalar üretim yoluna gitmiyorlar bu şikayetler yüzünden Bu güzel bitkiyi 3 senedir yetiştirmiyorum üzülmeyin iyi günler |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Tohum olarak diğer türleri bulmak mümkün. |
Yenigine ayri, can güzeli ayrı. İllede cam güzeli 😔
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
1 Eklenti(ler)
Şu sıralar cam güzelimin çiçeklerine doyamıyorum :)
En sevdiğim bitkilerden olduğu bir gerçek. Çoğaltmak istiyorum ama, çelik ile çoğaltabilir miyim? Eklenti 644951 |
1 Eklenti(ler)
Herkese merhabalar, yeni aldığım camgüzeli çiçeğini saksıya yerleştirdim ve suyunu verdim. Tüm gün ışık alan mutfak penceresi önünde, öyleden sonra güneş alıyor. Sabahı günü üzerindeki açmış olduğu çiçeğini ve bircok tomurcuğunu döktü. Ben nerede yanlış yaptım, aceba...
|
İllede cam güzeli.Sevgi hc cam guzeliniz hala aynı guzelliktemi
|
Aynı sorun benim cam güzelimdede oldu ve nedenini bulamıyorum siz bulduysaniz banada soylermisiniz 😔
|
Cam güzelim de örümcek ağı oluşmuş nedenini bilen varmı?
|
Merhabalar cam guzelimin herdali gonca dolu ama acmiyorlar maalesef.. butun isteklerini yerine getirdimcam onunde perde arkasi gunes gubre nemli ortam sevgi ilgi verdim ama acmiyor.Bekliycez herhalde.
|
Merhabalar cam guzelinizin acmasini istiyorsaniz dis mekana koyun.o zaman butun goncalar aciyor.Korkmayin bu havada bile disarda benimki katli cam guzeli cicekten yapragi gorunmuyor resim yukleyebilseydim keske . Soguk hava iyi geliyor..
|
................
3 Eklenti(ler)
................
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim. Selma hanım.
|
Ardaşlar Camgüzelim yazın öldü öldü dirildi havalar serinleyince
kendine geldi bu güzeliği bende sizlerle paylaşmak istedim ekim kasım 15 gün arayla keçi gübresi şerbeti verdim ve biz halen açık balkondayız... |
2 Eklenti(ler)
Yeni ginemi daha alalı bir hafta olmadı bugün işten eve gelince bir de ne göreyim yaprakları böyle süzülmüş yardım edin nolur. Sorun ne niye böyle oldu sadece 1 kere su verdim evin içinde sanırım biraz da gölge de duruyordu o yüzden olabilir mi? Şimdiden teşekkürler
|
Sanki susuz gibi
|
Alıntı:
|
Camgüzeli
3 Eklenti(ler)
Selma hanım cam güzellerim biraz yoruldular şimdiki durumları bu arzunuzu kuramadım buyurun.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025