![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-09-2019
|
Kırılma yok fakat zaten toplamda 3 4 dal falan... Teyzem yeni köklendirip vermişti küçük bir saksıya .. ben de hıZla büyüdüğünü görünce değiştireyim dedim Saksı değiştirince balkona koydum acaba esintide kaldı da mı öyle oldu bilemiyorum İçeri aldım bakalım her gün bakımını yapacağım Bu arada teşekkür ederim. Forumda her bilgi var Fakat hayalet site gibi hep eski tarih bi on yıl falan önceymiş sanli tüm yaZışmalar Çiçeklerle ilgili bilgi alabileceğim bi mobil uygulama bulamadım Ve google da her sorunun cevabı buradaydı sanki ☺️Ama dediğim gibi eskiden verilmiş cevaplar... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Cevapların eski olması doğru olmadığını göstermez. Her daldan 12 üç çelik alın köklendirin. Kırıp suya koymanız kafi. Çok dayanıklı bir bitki , şımartılmak istemez . Bahçenin toprağına diktim orada bile mutlu. 40 derece sıcak , теpesinde güneş varken bile. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-09-2019
|
Uçlarından çelik alayım doğru mu Teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet, 10-12 santimetre boyunda çelikler alın köklendirin. Anaç bitki kurtulursa ne ala. Yoksa elinizde yedekleriniz olacak. Sağlam bitki bile çok uzayınca ucunu alırım ki yan dal versin. Anne bitki zarar görmez. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2018
|
Merhaba; Aslında bu bitkiyi suya koymanıza bile gerek yok, o kadar çabuk kökleniyor ki... Daldırıverin toprağa Bendeki baya bir azman, iki dal almıştım arkadaş kendininkini budarken, şimdi koca bir saksıyı doldurdu. |
|
|
|
![]() |
|
|