agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras)
(https)

Beğeni Düzeni204Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-10-2021, 09:13   #37
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-12-2008
Hepsinın yaprakları bırbırınden guzel asık olmamak elde degil. Arastırdıkca tutkuyla baglanmaya basladım. Evde artık cıceklerı tepeme koyacagım sımdıde bu turlere dadandım. Nasıl dadanmıyacaksınızkı . Sagolsun bır Zeynep ısımlı bır arkadasım sureklı cıcekcılerı pazarları cıcek satan hemen heryerı gezdıgımden canan bende su turler var bana uyguna gorursen haber ver dedı . Olan turlerınden banada ayırmıs sagolsun. Yok alamam ben daha once yetıstıremedım olmesınler dedım. Sonra basladım bakınmaya video ve yazılı kaynaklardan arastırmaya. Ancak bılıyorum kı burada bu sıtede (seviyeli Site) bırebır besleyenlerden cok guzel bılgıler aldım zamanında. Burada elı emegı gecenlerın youtube da ellerınden geldıgı kadar bılgı verenlerın bu cıceklerı tanıtmak ıcın emek veren herkezın ıkı kelimeylede olsa tuyolar verenlerın anası atası nur ıcınde yatsın . O kadar dıyeyim barı. Nefis otesi turlermis sımdı bende ufak ufak basladım bu turlerden edinmeye salon cıceklerı ıcınde cok begendıgım turler arasına gırdı ve bende kendı capımda bulasmaya basladım. Yanı pacayı kaptırdım. Bu sitenın en guzel yanı kendını yalnız hıssetmıyorsun cıcek su tur aldım yasasın deyınce herkez duygunu anlıyor hıssediyor. Komık gorulmuyor. Cıdden anlasılşmak harıka. Yenı bitkıler edinmek merak salmak tutku. Cumlenız sagolun varolun. ıyıkı varsınız. Bizim gibiler cok guclu ınsanlar olsa bile cevrece ne gereksız merak diye nıtelendırılebılıyor. Ben yıllar once tanıstım bu sıteyle ve bana terapı oldu resmen. Normal hissettım. illakı aranızda yargılanmamıs hatta desteklenmıs olanlarda vardır ınanınkı sanslısınız.
Ben elimde fısfıs salon cıceklerını sulumaya basladım bıle. Yanı basladım yenı turler almaya ne bılgı bulursam burada paylasmaya baslarım yakın zamanda selamlar saygılar.

canannuman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025