agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras)
(https)

Beğeni Düzeni204Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-01-2020, 06:44   #1
Ağaç Dostu

siflera12's Avatar

Giriş Tarihi: 20-05-2017
Dua Çiçeğinin Nasıl Açtığını Merak Ediyorsanız Videomu İzleyebilirsiniz ��
https://youtu.be/AsSJhY82oW0

siflera12 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-02-2020, 11:05   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 24-02-2020
Merhaba, ben de foruma yeni üye oldum, uzun zamandır bilgilerinizden ve paylaştıklarınızdan faydalanıyordum artık kendi deneyimlerimi ve problemlerimi de paylaşacak tecrübeler edindim

Benim canımı çok yakan bir calathea orbifoliam resimdeki gibi bir hal aldı. uzun süredir ne iyileşiyor, ne de lekeleri artıyor. Dün saksını değiştirdim, dipteki kurumuş yerlerini temizledim. Başka ne yapmamı önerirsiniz?
Teşekkürler.

Eklenen Resimler

celikezen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-02-2020, 15:11   #3
Ağaç Dostu

siflera12's Avatar

Giriş Tarihi: 20-05-2017
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi celikezen Mesajı Göster
Merhaba, ben de foruma yeni üye oldum, uzun zamandır bilgilerinizden ve paylaştıklarınızdan faydalanıyordum artık kendi deneyimlerimi ve problemlerimi de paylaşacak tecrübeler edindim

Benim canımı çok yakan bir calathea orbifoliam resimdeki gibi bir hal aldı. uzun süredir ne iyileşiyor, ne de lekeleri artıyor. Dün saksını değiştirdim, dipteki kurumuş yerlerini temizledim. Başka ne yapmamı önerirsiniz?
Teşekkürler.
Nemsizmi kalıyor yoksa güneş mi alıyor 🤔 Nemsiz kalıyorsa yapraklarını fısfıslayabilir veya ıslak bezle silebilirsiniz , Güneşten ise güneş gören yerden alıp ışıklı bir ortama koyabilirsiniz 😊

siflera12 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2021, 20:47   #4
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 14-12-2017
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi celikezen Mesajı Göster

Teşekkürler.
Merhaba çok uzun zaman olmuş ama çiçeğiniz ne durumda çok istediğim bı tür bu çiçek gelişti mi gelistiyse acaba bana bı kök bı dal falan verebilir misiniz karşı ödemeli gonderseniz çok çok mutlu olurum.

Gozde26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-05-2021, 23:46   #5
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 14-12-2017
Merhaba Ben calathea bitkisini arıyorum ama uygun fiyatlı nereden bulabilirim acaba. Elinde olup satmayi düşünen dal ayiran budayan satmak isteyen olursa bana dönebilir mi. Arıyorum sayfasına yazdım ama dönüş yapan olmadı belki burda görülür. İyi günler.

Gozde26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025