![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Suz-i Dilara(bilgisayarda şapkalı karakterleri kullanmayı bilmiyorum isminizi düzgün yazamadım)Teşekkür ederim,seneye mutlaka katmerli almalıyım, böyle giderse evde çiçek koyacak yer kalmayacak ![]() Sayın emel-erman bonsai çalışmasının yapıldığını okumuştum ama nasıl yapılır bilmiyorum, eğer çalışmalara başlarsanız haber verin hatta her aşamasını burada bizlerle paylaşın, kimbilir belki bizleri de peşinizden sürüklersiniz )Düzenleyen İlknur : 28-03-2009 saat 14:19 Neden: imla hataları |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2009
|
Çalışmalara başladığım zaman ****** burada paylaşırım Açelyadan bonzai yapımını harıl harıl araştırıyorum, muhteşem bir görüntüsü oluyor inanın.. İyice araştırıp öğrenmeden de başlamamak gerekiyor ******, çünkü çiçeğimi kaybetmeyi göze alamam henüz hiç bir bitkimi kaybetmedim ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir de açelyalar nazlı çiçekler, bonsai için genelde ağaç kullanılıyor. Benim de aklıma gelmedi değil. Hani bu ikinci aldığım açelya var ya onun dalları daha yumuşak, bence müsait bonsai için. Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.Keşke bir bilen çıksa da öğrensek. Düzenleyen İlknur : 28-03-2009 saat 14:22 |
|
|
|
![]() |
|
|