![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2007
|
eğer sizin orda yaşasaydım benden şüphelenebilirdiniz, en sevdiğim çiçek karanfil, ayrıca çok güzeller |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kaybettik
|
Alıntı:
Dün İznik dönüşü Geyve üzerinden geldik eve. Gelirken yolda sera var demişlerdi ama ben göremedim. Aslında karanfillerinizin yerini öğrenmek varmış. Kısmet, başka zamana artık![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kaybettik
|
Sevgili hüzün ne yazık ki henüz yetişmiş karanfilim yok. Aydın'ın gönderdiği çelikler var. Henüz yeterince büyüyemedi,ler. Hatta hiç büyüyemediler, sabırla bekliyorum. Onun dışında yukarda mesajlarımda var. Arkadaşlar tohum göndermişlerdi. Sonbahar dedikleri için henüz ekmedim, bekliyorum. Yetiştirmeyi başarabilmiş olsaydım ben de elimden geleni yapardım karanfil sevenler için. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saksıya aldım hepsini. Karanfillerim karışık renklerde. Buralarda sera yok. Doğantepe'de küçük bir fidancı var sadece. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Alıntı:
ASLA HELAL etmem. İsterse babamın oğlu olsun.İstesinler vereyim. Ama asla af etmem helal etmiyorum diyede yüzüne söylerim. Sonradan helallik istesede helallik vermem. YOK baştan isteyecekti. Çok kızarım. Süründürüp çok sonra helal ettiğimde olmuştur. Ha gelmiş evimden antika (hoş antikam yok.) almış götürmüş ha o aynı şey benim için. Ama sokaktan geçene bile veriririm acımam bitkiye. Ama isteyecek yoksa helede yakalarsam hali duman. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kaybettik
|
İyi ama sakagün; siz kendinizi beğenmişler ki götürmüşler diye avutuyorsunuz Kim olursa olsun bahçenize girip teklifsizce sizin karanfillerinizi söken vatandaş özel alana tecavüz etmeninrahatlığıyla karanfillerinizi büyütüyor .Bu arada benim karanfil çelik ve tohumlarım bir karanfil köşesi oluşturacak kadar oldu ![]() Aydın, maki, nariçi, ülker karanfilleri köşesi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|