![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Heva, Ne iyi yaptınız yeni fotoları yayınlamakla.Aklım sizin bana yol gösteren filizlerinizdeydi hep. Açıkçası çekinmiştim "Gelişmelerini, yeni fotograflarını gönderir misiniz?" demeye .Çok teşekkürler.. Bu arada önerilerinizle hem ilk filizlerim toparlanmaya başladı hem de yeni ektiğim tohumdan çıkan filizler çok daha sağlıklı gelişiyor. Aralarında 1 aya yakın fark olmasına ragmen yeni çıkan filizler ilk filizlerimi yakaladı ve geçti. 3ve 4. yapraklar minik minik görünmeye başladılar. Sanırım bu kez başaracağım sizinle birlikte.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2008
|
İnanın sayın Maki01 size yardım edebildim mi diye ben de düşünüyordum. Siz de yayınlasanız fotoğrafları ne güzel olur. İnşallah eşinizin emanetleri sorunsuz büyüyecek. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Ceyda Hanım, Ben tohumları kendi karanfilimden aldım. Biber çekirdeklerine benzeyen biraz daha küçük ve siyah renkli tohumlar. Baharat olarak kullandığımız karanfilden üretmek mümkün mü bilmiyorum.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2009
|
sağol maki.ben ektim valla çıkarmı bilmem ![]() Düzenleyen cenan : 12-05-2009 saat 17:05 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Karanfilimin bugünkü fotosu ekte. Solmuş, tohum için beklettiğim çok sayıda çiçek var üzerinde. Tamamen kuruyup, tohumlar olgunlaştığı zaman adres için mesaj yazarım size. Gerçekten, acı baharat kokusuyla ve de anılarıyla çok özel benim için. Her evde bir tane olmalı ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|