![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-01-2018
|
çiçeklerinizi canlandırmak istiyorsanız dengeli ve alınımı yüksek bitki besinleri ile besleyin bu linkte çok güzel bitki besleme ürünleri var sizinle paylaşmak istedim Şenyurt tarım - Hepsiburada Mağaza |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2017
|
bunlar da ondan ayırdığım çelikler. ben direk toprağa dikiyorum. fakat burda tuhaf bir şey farkettim . biraz uzamıştı bu dallar . diktiğim günün ertesinde baktım yana yatmış ölüyor. sanırım bir desteğe ihtiyaç duyuyordu. ama ben şansımı deneyim dedim . diğer fotodaki gibi o dalı alıp diğer dalla birbirine destek yaptım. solarak yattığı yönün tam tersi yöne . ve çiçek canlandı. öylece bıraksam solacaktı . ben bu şekilde 6 -7 kök ayırmışımdır mayıstan bu yana . sanırım sadece 2 tanesi tutmadı. diğerleri hep tuttu. [ATTACH] [/ATTACH] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2017
|
bu da katmerli begonyam. tamamen bembeyaz çiçeklendğinde de fotoğrafını koyarım umarım. bundan da bir kaç kök çoğalttım, genellikle yine dallarından çelikledim. 2 kök de sanırım yapraktan çoğalttım . yapraktan çoğaltma kısmında pek başarılı olamıyorum. dal kolayıma geliyor [ATTACH] [/ATTACH] |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2016
|
Alıntı:
|