![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-12-2014
|
Teşekkür ederim. su değişimini takip ediyor olacağım. mutfakta duruyor ne çok soğuk ne çok sıcak içtiğimiz sudan doldurdum bardağa ve ona koydum musluk suyu değil. inşallah kök salar her ikisi de. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-06-2014
|
Lütfen birisi cevap yazsınnnnnn 😊 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
/
Giriş Tarihi: 01-01-2013
|
Forumda bu çiçekle ilgili yazılanlar hakkında çok bilgim yok. Sadece gözlem bilgisine sahibim kendi çiçeğim üzerindeki. Hiçbir çiçeğe çiçeğin durumu kötüye giderken gübre vs takviye yapılmıyor bildiğim kadarıyle. Öncelikle bunu kesin. sonra bir hastalık var ise bunu tesbit etmeniz gerekiyor. Hastalık ta yoksa açıp köklerin durumuna bakın. Sağlıklı olup olmadıklarına. Çok sulanıp çürümüşler mi yoksa susuz bırakılıp kurumaya mı başlamışlar. Varsa ölü kökleri temizleyin. Toprağını değiştirin. Düzenli sulayın ve çiçeği asla susuz bırakmayın. Ve de çok sulamayın. Elle toprak kontrolü yapıp dibinden su gelene kadar su dökerim bütün çiçeklerime. bu mesaja göz gezdirin.. http://www.agaclar.net/forum/395662-post96.htm |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-10-2018
|
Dracena
Merhabalar! İkeadan aldığım dracenamın yaprakları sararıp dökülmeye başladı ve yaprakların nüstlerinde minik beyaz beyaz birşeyler var...son suladığımda toprak suyu çok yavaş çekmişti ve islak kaldı haftada bir suluyodum 3-4 aydır çiçeği nasıl kurtarabilirim acaba? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderatör
Giriş Tarihi: 30-05-2008
|
Alıntı:
Öncelikle Pamuklu Bit kısmını okuyarak sizdeki sorunla karşılaştırabilirsiniz: http://www.agaclar.net/forum/dis-mek...ilar/10740.htm Sorun o değilse, şu sayfada başka olası sorunlar hakkında bilgiler bulabilirsiniz: İç mekan bitkilerinde hastalık ve zararlılar - agaclar.net Umarım kısa sürede tespit edip çözersiniz sorunu... |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|