![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Correa reflexa
Sevgili Adalet hanım , haklısınız çok mutlu oldum , çünkü bu bitkiyi tüm satıcı siteler Türkiyeye göndermeme konusunda çok inat ettiler . Bu satıcı dükkanında sadece AB ülkeleri yazmasına rağmen olumlu yanıt verdi . Sonuç ortada . Umarım İzmiri sever . Şu an bonsai halinde , birini bonsai , diğerini de normal bir Fuchsia olarak yetiştirmeyi düşünüyorum . Sevim hanımcığım , organizasyon olsun istiyoruz , ama kimse elini taşın altına koymak istemiyor . Sevgiler . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sevim hanımcım , sebepler belli. 1. Yabancı dil engeli 2.Kredi kartı bilgilerini Uluslarası bir kullanıma açma riski 3. Cesaret eksikliği . Risk almak istemiyoruz , malüm sebeplerle . Bu riski bizim için birisi alıp , bize kargolasın istiyoruz . Hatta kargo pahalı , Ptt kargoyla gonderse daha iyi olur . Siz ve ben çalışıyoruz ve bu sebeple bu görevi üstlenemeyiz ![]() Böyle biri , malesef , Küpeseverler arasında malesef yok ![]() Daha önce de önermiştim , tektar olacak . Elimizdeki türleri resimleyelim ve celik köklendirip takas yoluyla paylaşmak . Yurtdışından çok masraf edip getirttiğimiz Fuchsiayı yaşatamayıp üzülmektense bu daha güvenli , az masraflı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-02-2010
|
ebayda var ama sadece tohum gönderiyorlar,bu fotodaki gibileri yollamıyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |