![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-03-2009
|
Benzer bir olayı ben de yaşadım. Etkin bir temızlık ve 1 ay kadar sıkı takiple ilaçsız şekilde kurtuldum.Şimdi tek tük yumurtalardan çıkanlar oluyor ama bende gunde iki kere temızlıge devam edıp seyir zevkime devam ediyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-06-2009
|
Sümehan hanım teşekkür ederim ilaçsız şekilde geçiyor öyle mi? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2009
|
merhaba arkadaşlar
bende yeni küpe çiçeği aldım.sizinkileri görünce güzelliklerine dayanamadım bende yetiştirmeye çalışacağım.umarım yetiştirebilirim.2 renk aldım umarım kurumazlar.sizin yazılarınızı okuyarak neler yapmam gerektiğini az çok öğrendim.işte resimleri |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
yeni aldım ama saksısını değiştirmedim çiçekleri var diye, acaba değiştirmelimiyim karar veremedim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Callypso, bilgisayarda yazı yazarken biraz zorlanıyorum. Sarımsaklı karışım kelimesini, kısa yazabilmek için kullandım. Aslında ev yapımı ilaçlar bölümünde Arap sabunu+Sıvı yağ+Sarımsak karışımı anlatılmıştı. Ben bunu kastettim. Küpe çiçeği yetiştirirken beni en çok zorlayan, parazitlerle mücadele etmek oldu. Bu karışım hem kovucu (Sarımsak nedeniyle), hem tedavi edici olup bu yıl kullanmaya başladım. Şimdilik diğer kimyasallardan daha iyi sonuç aldım. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn.asya- , ben de heves edip pazardan aldim . Ayni gun , baska saksiya gectiler . Uyum sagladilar, yeni cicek acmaya basladilar. Dikkatli olursaniz hic birsey olmaz . Düzenleyen Volare : 07-07-2009 saat 06:46 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2008
|
sn.zerrinsrt, çok teşekkür ederim, konuyu incelerim, korktuğum şey : sıvı yağın yapraklardaki gözenekleri tıkamasıdır, bildiğim kadarıyla sıvı yağ bitkileri kötü etkiliyor, bitkinin nefes aldığı gözenekleri kapatıyor ve bitki oksijensiz ölüyor... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
saksıyı değiştireceğim ancak toprak fark edermi. herhangi toprak kullansam olurmu.toprak ayırımı yapmıyor sanırım.birde budama zamanı ve nasıl budayacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|