![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-06-2007
|
merhaba arkadaşlar beyaz sineklerden yakınıldığını duydum konuşmalarda benimde sorum onlarla ama ben çözümü buldum sineklerin ilk görüldüğü gün ilk ilaçlamamı yapıyor ve ardından bitkimde budamaya gidiyorum.. birde hangi ilacı kullandıgınzı merak ettim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
supracit kullanıyorum ben çok etkili... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
benim bitkilerim 1.5 lt lik saksıda ortalama boyu 15- 10 cm kadar bırakacak şekilde buduyorum dipten yeni sürgün veriyor ama biraz zaman alıyor supracit ise 1lt suya 3 **** 4 damla kadar veriyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Mehtap hanım,supracide adlı insektisiti bana ful aldığım fidanlıkta sattılar. Ama oradaki bey ilaçlamayı yaptıktan sonra örneğin kamelyayı(benimkinin boyu 2metreye yakın)iyice yıkamamı,ilacın çok zehirli olduğunu söyledi. Bende hesapladım;1 litreye 1cc koyabilirim diye düşündüm. Ayrıca dün akşam Mine hanıma sordum,ilacı kulanıp kullanamayacağımı.Daha bir cevap alamadım ama. Bir de bende cupravit diye bir fungusit var ki Mine hanım bitkilere zarar vereceğini söylemiş. Sizin dediğiniz supracide in hem insektisidi hem fungusidi mi? Yukarda bahsettiğim oranda koyarsam bitkiye ayrıca duş aldırmama gerek var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2007
|
Sevilay hanım, supracit' hem insektist hemde fungusit' var çok güvenilir ilaçtır. Miktarını kullandığınız ilaçlama aletinin deposuna orantılayın kullanma talimatindaki dozu, bu dozu da biraz düşük tutarsanız ev çiçekleri için iyi olur. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-01-2010
|
Arkadaşlar aynı saksıda ekili iki küpelinin tozlaşma yoluyla renk değiştirebilirmi bunu bilen ya da gören var mı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|